david curcic
Svet

October 27, 2021 17:00

By

Modni DUEL: Tea Tairović izgleda prosto, a Tamara Đurić ruši kalupe!

Modni stilista i kritičar David Ćurčić, ove nedelje imao je lak zadatak i bez problema izabrao pobednicu.

Modni duel: Tamara Đurić i Tea Tairović

Na meti njegovih kritika ovog puta našle su se Tamara Đurić i Tea Tairović.

Danas je predamnom zanimljiv zadatak imamo dve super zgodne dame. Jedna je danas u ulozi razbijačice kalupa, a druga u ulozi, pa ne znam koja je njena vizuelna uloga… U suštini, nešto loše i nešto konfuzno – rekao je David.

Savršen odabir komada za jedan poseban dan kao što je venčanje. Meni se ovo jako dopada. Avangardno u smislu razbijanja nekih kalupa kako bi mlada trebalo da izgleda na svom venčanju. S’ toga, Tamara je svima održala jednu lekciju i zadala domaći zadatak, a to je, da ne trebamo pratiti kliše, već trebamo biti originalni i razbiti kalup koji nam društvo i društveni poredak nameću. – opisao je Turčić kombinaciju koju je izabrala za svoje venčanje.


Nesrećna Tea… Pa ona uvek izgleda isto. Golo i prosto! Voli da pokazuje kožu i telo, ali to ne radi na pravi način. Haljina malo nelogična, skaj, čipka na dekoletu i ovaj zlatni momenat i na sve to ove ribarske čizme koje nikako ne idu na asimetričnu haljinu koja prati liniju tela, odnosno usku haljinu. Frizura i šminka sjajni – oštar je bio prema Tei Tairović.