ceca i jeca modni okrsaj
Svet

6 Oktobra, 2021 16:44

Modni OKRŠAJ: „Ceca izgleda kao IZBUŠENI BALON, a Jelena kao za ‘Only fans’ stranicu”

Novi modni okršaj Cece i Jece! „Dok se jedna trudi da pokazuje što manje kože, druga koristi svaku priliku da se skine”, započinje kritičar i stilista David Ćurčić.

Modni okršaj Cece i Jece!

Večite rivalke ove nedelje su se našle u modnom duelu, ali reklo bi se da iz ove borbe nijedna nije izašla kao pobednica.

Ceca Ražnatović, na snimanju emisije „Zvezde Granda“ pojavila se u haljini od veštačke crvene kože:

Ceca izgleda kao izbušeni balon

ceca raznatovic crvena haljina

Ovo je možda jedno od najgorih Cecinih izdanja u poslednje vreme, to kažem skoro uvek, ali ovo je zaista takvo izdanje. Zamisao i dizajn haljine, kao i rukavica su odlični, ali za nekog mlađeg i možda sa bolje izvajanim telom. Ceca ima velike grudi, dok su obline i struk skoro pa neprimetni, ova haljina je dodatno istakla sve nedostatke koje sam naveo i ostavlja mi utisak izbušenog balona. Kada je reč o frizuri, njoj stoji isfenirana kosa – rekao je David.

Jelena Karleuša kao za ‘Only fans’ stranicu

jelena karleusa lanci

Jelena Karleuša, opet provocira svojim izazovnim izdanjima koji više pokazuju nego što sakrivaju:

Čini mi se da Jelena koristi svaku priliku da pokaže svoje telo, okej, shvatili smo, ali smatram da je već i to viđeno, bar u njenom slučaju. Mislim da stranci na nju više gledaju kao „Only fans“ pojavu, nego muzičku zvezdu, pošto je skoro uvek pominju u kontekstu vizuelne senzacije, ne muzičke ličnosti. Neka razmisli o tome… Ja je gotivim i često hvalim, međutim nekad je potrebno biti i razuman. Kosa i šminka fantastični kao i uvek! – kaže Ćurčić i dodaje:

Svedoci smo rivalstva ove dve velike zvezde, te i da se naša javna scena najčešće deli ne Cecine i Jecine, no, danas su one jedan tim, budući da su obe omašile u svojim izdanjima.

AUTOR: DAVID ĆURČIĆ

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN