svet

jun 24, 2015 15:00

By

#MojaKravicaFoodTalk Ana Gifing: Piti kafu pre doručka je najveća zabluda u ishrani

ana

Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanjakoja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.

Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.

Na konferenciji je učestvovala i dr Ana Gifing, koja je za naš portal rekla: „Postoje brojne zablude o ishrani. Najveća bi bila zabluda da recimo „dobro jutro, jutarnja kafa“. Dakle, i ja sam dugo godina živela u jednoj takvoj zabludi. Jutarnja kafa, ko voli da pije, predstavlja jedno veliko zadovoljstvo za svakoga. Međutim to zadovoljstvo nas košta prilično, jer vremenom se zaista razboljevamo.“

Šta je još rekla Ana Gifing, pogledajte u videu:

Pogledajte još i:

#MojaKravicaFoodTalk Jovica Jovičić: Bela bluza kuvara može samo nekim sosom da se uprlja, ali ne sme da se ukalja

#MojaKravicaFoodTalk Maja Babić: Ljudi na isti način uživaju u hrani i u dobrim autmobilima

#MojaKravicaFoodTalk Radovan Jokić: Turisti danas neće samo da plate suvenire i smeštaj, već i doživljaj, a Novi Sad to ima

#MojaKravicaFoodTalk Gordana Bjelajac o tradicionalnim učesnicima konferencije udruženju „Bač u srcu Bačke“

#MojaKravicaFoodTalk Marina Stojković: Najbitnije je u ishrani napraviti balans u količini hrane koja se unosi

#MojaKravicaFoodTalk Bojan Milosavljević: Nisam zadovoljan što je organska hrana postala biznis, pre nego zdrav koncept života

#MojaKravicaFoodTalk Nemanja Radić: Napravili smo portal za prodaju životinja, jer stočna pijaca danas i pre 100 godina izgleda isto

#MojaKravicaFoodTalk Ivan Zorić: Preko interneta su zaživele neproverene informacije, kao i ta da mleko nije zdravo

#MojaKravicaFoodTalk Velimir-Veca Dejanović: Šta će vam dobar zalogaj i dobra čašica, ako nemate dobro društvo

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „La traviata: nove etikete, nove vinarije, nagrade i novi načini uživanja“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Gastro Celebrity“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte case study „Novi Sad – destinacija gastro-turizma“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“

#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!