svet

jun 28, 2015 12:00

By

#MojaKravicaFoodTalk Cile Marinković: U restoranima gde je dizajnirana klopa kad završiš kažeš: „Pojeo sam sliku, vidi Rembranta“

IMG_0993

Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanjakoja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.

Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.

Na panelu Gastro Celebrity učestvovao je i slikar Cile Marinković, koji je između ostalog rekao: „U tim restoranima je dizajnirana klopa, kao da je hirurgija, to ti donesu parče ovoga, parče onoga, tu se pravi slika i to završiš i kažeš: „U j****e, pojeo sam sliku, vidi Rembranta„.

Šta je još rekao Marinković, pogledajte u videu:

Pogledajte još i:

#MojaKravicaFoodTalk Tanja Banjanin: Možda me je neko zavodio hranom, ali ja to nisam primetila jer uvek navalim

#MojaKravicaFoodTalk Ksenija Mijatović: Volim da odem u Ameriku i uživam u ogromnim porcijama hrane

#MojaKravicaFoodTalk Suzana Mančić: Inspirisana dobrom obrokom i dobrom čašom vinom, ja ću ga zavesti sigurno

#MojaKravicaFoodTalk Vladimir Pištalo: Nije mi teško da zamislim kako predjelo jedete u jednom restoranu, a glavno jelo u drugom

#MojaKravicaFoodTalk Gordana Čučković: Lepo je što se u Srbiji kultura vina dešava

#MojaKravicaFoodTalk Ana Gifing: Piti kafu pre doručka je najveća zabluda u ishrani

#MojaKravicaFoodTalk Jovica Jovičić: Bela bluza kuvara može samo nekim sosom da se uprlja, ali ne sme da se ukalja

#MojaKravicaFoodTalk Maja Babić: Ljudi na isti način uživaju u hrani i u dobrim autmobilima

#MojaKravicaFoodTalk Radovan Jokić: Turisti danas neće samo da plate suvenire i smeštaj, već i doživljaj, a Novi Sad to ima

#MojaKravicaFoodTalk Gordana Bjelajac o tradicionalnim učesnicima konferencije udruženju „Bač u srcu Bačke“

#MojaKravicaFoodTalk Marina Stojković: Najbitnije je u ishrani napraviti balans u količini hrane koja se unosi

#MojaKravicaFoodTalk Bojan Milosavljević: Nisam zadovoljan što je organska hrana postala biznis, pre nego zdrav koncept života

#MojaKravicaFoodTalk Nemanja Radić: Napravili smo portal za prodaju životinja, jer stočna pijaca danas i pre 100 godina izgleda isto

#MojaKravicaFoodTalk Ivan Zorić: Preko interneta su zaživele neproverene informacije, kao i ta da mleko nije zdravo

#MojaKravicaFoodTalk Velimir-Veca Dejanović: Šta će vam dobar zalogaj i dobra čašica, ako nemate dobro društvo

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „La traviata: nove etikete, nove vinarije, nagrade i novi načini uživanja“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Gastro Celebrity“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte case study „Novi Sad – destinacija gastro-turizma“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“

#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!