
#MojaKravicaFoodTalk Igor Mandić: Ukus je najtvrdoglavija navika koja prožima čoveka do srži
Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk„ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
Na konferenciji je učestvovao i Igor Mandić, književnik iz Zagreba, koji je za naš portal rekao: „Ukus je jedan od naših najtvrdoglavijih navika koji naprosto prožima čoveka do njegove srži. Neke navike koje se steknu čak u detinjstvu ostaju tvrdoglavo do najkasnijih dana i do starih dana. To ti daje neku vrstu životne stalnosti.“
Šta je još rekao Mandić, pogledajte u videu:
Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk Ksenija Mijatović: Volim da odem u Ameriku i uživam u ogromnim porcijama hrane
#MojaKravicaFoodTalk Gordana Čučković: Lepo je što se u Srbiji kultura vina dešava
#MojaKravicaFoodTalk Ana Gifing: Piti kafu pre doručka je najveća zabluda u ishrani
#MojaKravicaFoodTalk Maja Babić: Ljudi na isti način uživaju u hrani i u dobrim autmobilima
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Gastro Celebrity“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte case study „Novi Sad – destinacija gastro-turizma“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!