

#MojaKravicaFoodTalk Marina Stojković: Najbitnije je u ishrani napraviti balans u količini hrane koja se unosi
Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk„ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
Na panelu Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem? učestvovala je i Marina Stojković, Hleb i kifle, koja je za naš portal rekla: „Ono što je najbitnije u ishrani jeste da se napravi jedan balans u količini hrane koja se unosi. E, sad da li će to biti baš beli hleb ili raženi hleb ili nešto od kolača.“
Šta je još rekla Marina Stojković, pogledajte u videu:
Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Gastro Celebrity“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte case study „Novi Sad – destinacija gastro-turizma“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!