
#MojaKravicaFoodTalk Nemanja Radić: Napravili smo portal za prodaju životinja, jer stočna pijaca danas i pre 100 godina izgleda isto
Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk„ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
Na panelu Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem? učestvovao je i Nemanja Radić, farmia.rs, a za naš portal je rekao: „Mi smo grupa entuzijasta koja mahom vuče korene sa sela i upućeni smo u taj problem koji se unazad 100 godina nije promenio, zato što prvo nije bilo interneta i zato što stočna pijaca sada i pre 100 godina izgleda isto. Onako u mraku i ko koga zavrne i uskrati informaciju i prođe najbolje.“
Šta je još rekao Radić, pogledajte u videu:
Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Gastro Celebrity“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte case study „Novi Sad – destinacija gastro-turizma“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!