

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić
Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk„ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
O Bračnoj kuhinji govorio je Igor Mandić, književnik iz Zagreba. Moderator: Duška Jovanić
Pogledajte o čemu su sve govorili:
Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“
#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!