

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“
Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk„ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
Na prvom panelu pod nazivom Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem? učestvovali su Marina Stojković, „Hleb i kifle“; Bojan Milosavljević, restoran organske kuhinje “Gnezdo organic”; Saša Đorđević, “Beyond” Niš; Mirjana Bobić Mojsilović, spisateljica; Ivan Zorić, Imlek ; Ina Mioč, Ribella; Nemanja Radić, farmia.rs. Moderator: Marina Kosanović
Kompletan panel pogledajte u videu:
Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!