Koncert Aleksandre Prijović Ata images
svet

jun 25, 2015 15:00

By

#MojaKravicaFoodTalk Vladimir Pištalo: Nije mi teško da zamislim kako predjelo jedete u jednom restoranu, a glavno jelo u drugom

vladimir

Završena je treća po redu konferencija „Moja Kravica FoodTalk u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanjakoja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.

Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.

Na panelu Gastro Celebrity učestvovao je i Vladimir Pištalo, pisac, koji je za naš portal rekao: „Mislim da mi nismo na liniji glavnih puteva turističkih, možda što mi nemamo Vizer, zbog toga što nemamo te jeftine avione, koji donesu nekoga specifično da bude u nekom gradu dva ili tri dana. To je jedan od razloga što nemamo Mišelinove zvezdice u našim restoranima.“

Šta je još rekao Pištalo, pogledajte u videu:

Pogledajte još i:

#MojaKravicaFoodTalk Gordana Čučković: Lepo je što se u Srbiji kultura vina dešava

#MojaKravicaFoodTalk Ana Gifing: Piti kafu pre doručka je najveća zabluda u ishrani

#MojaKravicaFoodTalk Jovica Jovičić: Bela bluza kuvara može samo nekim sosom da se uprlja, ali ne sme da se ukalja

#MojaKravicaFoodTalk Maja Babić: Ljudi na isti način uživaju u hrani i u dobrim autmobilima

#MojaKravicaFoodTalk Radovan Jokić: Turisti danas neće samo da plate suvenire i smeštaj, već i doživljaj, a Novi Sad to ima

#MojaKravicaFoodTalk Gordana Bjelajac o tradicionalnim učesnicima konferencije udruženju „Bač u srcu Bačke“

#MojaKravicaFoodTalk Marina Stojković: Najbitnije je u ishrani napraviti balans u količini hrane koja se unosi

#MojaKravicaFoodTalk Bojan Milosavljević: Nisam zadovoljan što je organska hrana postala biznis, pre nego zdrav koncept života

#MojaKravicaFoodTalk Nemanja Radić: Napravili smo portal za prodaju životinja, jer stočna pijaca danas i pre 100 godina izgleda isto

#MojaKravicaFoodTalk Ivan Zorić: Preko interneta su zaživele neproverene informacije, kao i ta da mleko nije zdravo

#MojaKravicaFoodTalk Velimir-Veca Dejanović: Šta će vam dobar zalogaj i dobra čašica, ako nemate dobro društvo

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „La traviata: nove etikete, nove vinarije, nagrade i novi načini uživanja“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Gastro Celebrity“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte case study „Novi Sad – destinacija gastro-turizma“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte predavanje Krisa Vilijamsa „Kuvanje kao porodični biznis i strast“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte kako o „Bračnoj kuhinji“ govori Igor Mandić

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Food Is the New Fashion: Ko su gastro-zvezde regiona?“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel – Od #krmljao do „kraljeva instagrama“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte prezentaciju Ane Gifing „Najčešće greške u ishrani“

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel „Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?“

#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!