svet

27 Septembra, 2019 16:20

Mračna tajna Lepe Lukić! Ispričala jezive detalje iz braka s pokojnim mužem!

Lepa Lukić, iako je pričala da neće uću u rijaliti program, predomislila se i sada je učesnica „Parova“.

Ona je nedavno preživela pravu dramu kada joj je preminuo suprug Milan Milanović, s kojim nije stigla da se oprosti jer je preminuo u Kanadi.

– On se u jednom trenutku vratio u Srbiju, ali nije voleo Beograd, pa je bio u Jagodini. Razboleo se i na brzinu otišao za Kanadu u bolnicu, nije bio ni sedam dana i umro je. Hteo je tamo da ga sahrane, tamo ima decu iz prvog braka i želeo je da bude tamo. Nije očekivao da će da umre. Bio je u lošem stanju, imao je metastaze. Meni su javili samo šta se desilo“, priča za Blic.

Niste znali da mu je tako loše?

– Rekao mije da mora da ide u bolnicu. Rekla sam mu da ću doći u februaru, a on mi reče da se vidimo tamo. Kolega mi je rekao da mu je loše. Dva dana sam pričala s njim, treći je već umro… Kao supruga sam morala sve da obavim. Oko banke, sahrane i svega. Ljudi su mi pomagali jer ne znam tečno da pričam engleski. Doživela sam veliki stres. Mnogo sam se nasekirala, tako je umro, ja u Srbiji. Nisam mogla da odem, da pomerim kartu.

Šta se dešava sa imovinom koju je imao tamo?

– On nema nikakvo nasledstvo. On nije bogat uopšte. Ima neki plac u Jagodini, a ja sam njegovoj ćerki rekla da ću da joj prepišem. On nije bio u dobrim odnosima sa bivšom ženom i sa decom, ćerke su više bile uz majku, ali ih je spominjao. Ćerka me je pitala da li sme da dođe na sahranu, pa bože, nisam ja babaroga, naravno da sme.

Znači li to da vam u vezama nije bio bitan imovinski status?

– U vezama sam bila samo sa momcima koji nisu bogati. Potičem iz sirotinjske kuće, majka mi je bila bogata i udala se za mog oca koji je bio mnogo lep. Ona je zbog njega iz bogate kuće i pobegla. Tako da sam zapamtila tu sirotinju i nisam došla iz opanaka u cipele pa da se uobrazim. Meni koleginice govore: „Što Lepa ne nosiš šešir, pa kucu jednu da šetaš, bilo bi ti lepo“. Ja im kažem, meni bi bolje ovca pasovala! Do juče sam bila u selu i čuvala majci kravu, pomagala u seoskim poslovima, a sada da šetam kucu. Sa 17 godina odlazila od kuće da bih pevala. Otišla sam iz sela, a selo i sirotinju nisam zaboravila. Zarađivala sam i zarađujem, uvek sam išla samo srcem. Može da nema ništa i da bude sam već puki siromah, ja nikada nisam gledala na to. Bogati su velike stipse, šta imam ja od toga što on ima?

A da li su pokušali da vas osvoje bogataši?

– Nudili su mi brak dva čoveka koji su bili u Nemačkoj, naši ljudi. Nudili su mi da prestanem da pevam i da budem samo sa njima, da mi prepišu kuću i obezbede me unapred. Nisam to prihvatila, pre bih se obesila nego to prihvatila. Tada, a ni sada ne mogu bez pesme, ma kakvi. Ona mi je sve, i dete i muž i majka i otac i brat. Ništa ne može pesmu da mi zameni.

AUTOR: svet

FOTO: svet