Muž Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

April 9, 2024 15:45

By

Filipa Živojinovića hitno odvezli u Urgentni: Srušio se kao pokošen, Aleksandra kukala i plakala bez prestanka

Muž Aleksandre Prijović pao u nesvest posle njenog koncert

Producent Filip Živojinović je, kako Aleksandra Prijović ističe, najviše zaslužan za njenu karijeru, kao i više nego  uspešne koncerte koje je održala širom regiona. Muž Aleksandre Prijović se na svim koncertima brinuo da sve protekne besprekorno.

Muž Aleksandre Prijović svet portal svet

ATA images

Tako je bilo i u Novom Sadu, gde je pevačica imala tri i više nego uspšena koncerta u prepunoj dvorani Spens. Prija je u nedelju imala svoj poslednji nastup na Spensu, a baš tada, navodno je preživela dramu koju nikada neće moći da zaboravi.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

Kako piše Informer, po završetku koncerta, u trenutku dok su se kretali prema automobilu, Filipu Živojinoviću je pozlilo, te se naočigled pevačice srušio na zemlju kao sveća, posle čega su ga navodno odvezli u Urgentni.

Muž Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Kako navodno priča izvor sa lica mesta, Aleksandra i Filip su u tom trenutku bili okruženi obezbeđenjem, koje je nju odvelo u garderobu, a pevačicinog supruga u Urgentni.

Muž Aleksandre Prijović zvaršio u Urgentnom

– Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo – kazao je izvor iz hale “Spens”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Svi oni koji su bili na Aleksandrinom koncertu, ali i na bilo kojem drugom koncertu u pomenutoj dvorani tvrde da je u njoj klimatizacija veoma loša, te da Filip nije jedini kome je pozlilo.

Ni Filip ni Aleksandra nisu želeli da govore na ovu temu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM