Scandal

April 22, 2022 18:00

By

Jednom rečenicom ovaj čovek uspeo je da osvoji srce Jane Todorović: Evo šta joj je rekao na prvom sastanku

Muž pevačice Jane ne eskponira se u javnosti, evo kako izgleda Ivan koji ju je osvojio “na prvu” 

Jana Todorović je 25 godina u braku sa suprugom Ivanom, koji se retko pojavljuje u javnosti. No, uz nju je bio od prvog dana kada su se sreli i jedno drugom su velika podrška.

Pevačica retko priča o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom podelila detalje njihovog upoznavanja i početka romanse.

Pročitajte: Jana Todorović SLOMLJENA nakon porodične TRAGEDIJE! „Moje dete nažalost više nije sa nama!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu – pričala je Jana, pa nastavila:

Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: “Ti ćeš biti moja ili ničija”. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila – dodala je.

Kako kaže, nikad nije tvrdila da je Ivan pao na njeno pevanje, ali misli da je to činjenica.

Porčitajte: Jana Todorović iskreno o svađi sa Stojom Novaković!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

– Mnogi moji prijatelji znaju šta se dešavalo u tom momentu, svi oni koji su me poznavali. Tako da sam ja ušla u ozbiljnu vezu i već se venčala za Ivana i danas imamo divnu devojčicu. Neću reći da je pao na moje pevanje, ali mislim i da jeste – objasnila je Jana.

Ona je takođe govorila o tome da je jako srećna što danas ima muža koji ne pati ni od kakvog kompleksa, te smatra da ju je Bog nagradio.

Skroz je rasterećen momak i mene je zaista Bog nagradio. Moj muž je ponosan na mene, kao i ja na njega i baš sam srećna žena – rekla je ona, pa otkrila anegdotu iz njihovog doma:

– Kod mene u kući sam ja mudra, staložena i ćutljiva. Jedino što mom suprugu smeta, kada dođem sa nastupa umorna, premorena. Ujutru kada pijem kaficu i čitam nešto na telefonu, on bi hteo da razgovara sa mnom da izvlači reči, ja budem zatvorena, ali na kraju bude onako kako ja želim – završila je pevačica, prenosi “Esoreso.”

AUTOR: SCANDAL

IZVOR: 24sedam

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram