Svet

15 Januara, 2022 12:00

Na današnji dan Ceci se srušio svet! Ovako je pokušavala da spasi ranjenog Arkana

Na današnji dan, 15. 01. 2000. godine, u 17 časova i pet minuta Željko Ražnatović Arkan, nekadašnji predsednik Fudbalskog kluba „Obilić“, predsednik Stranke srpskog jedinstva i jedan od najbogatijih ljudi tog vremena  ubijen je u beogradskom hotelu „Interkontinental“, hicima iz heklera. Pored njega, ubijeni su i Milenko Mandić Manda i Dragan Garić.

ARKAN

PRINTSCREEN/ARHIVA/VIKIPEDIJA

 

Sve se desilo u foajeu hotela gde su sedeli i popunjvali tikete sprortske prognoze, dok je Ceca bila 20 metara dalje u butiku sa sestrom Lidijom. Iznenada su se začuli pucnji, a prestravljena Ceca je dotrčala do foajea i zatekla jeziv prizor. Arkan je ležao u lokvi krvi,  levo oko mu je bilo krvavo, zubi izbijeni, a kada ga je zagrlila počeo je da kašlje i izbacuje krv iz usta. Ceca i Lidija su plačući vukle Arkana do izlaza iz hotela i molile za pomoć. Policija je brzo došla na lice mesta, ali Hitne pomoći nije bilo, pa je očajna Ceca preklinjala policajca da službenim autom odveze Arkana do bolnice. On je odbio jer nije imao odobrenja nadređenih. Konačno, nekim bmw-om Arkan je prebačen u Urgentni centar, što je bilo 15 minuta nakon  ranjavanja. Ispred bolnice brzo su se okupili njegovi prijatelji. Svi su se molili da preživi iako je  bio gotovo klinički mrtav. Lekari su pokušali da ga spasu ali Arkan je umro je u 18.45 na operacionom stolu. Kada je to saopšteno mnogi su počeli da plaču, a bilo je psovki. Nešto posle 19 časova iz bolnice je, u kolicima, izvedena Ceca Ražnatović slomljena od bola, pod sedativima i u krvavoj odeći. Sa njom su bili i Arkanova majka i najstariji sin Mihajlo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

 

Vest o ubistvu Arkana odmah je obišla svet. Prvu informaciju  objavio je „Skaj„. Britanski kanal i njegov specijalni izveštač u Beogradu, Tim Maršal, direktno su se uključili u program tačno u 18:36, a do 19 časova, ceo svet je znao da je Arkan ubijen.

PRINTSCREEN/ARHIVA/VIKIPEDIJA

Na najgori dan u svom životu, jer posle tog dana ništa nije ostalo isto, Ceca Ražnatović svake godine  izađe na grob gde se održi pomen za pokoj duše Željku Ražnatoviću, a ona, deca i Lidija odaju poštu voljenom mužu, ocu i zetu.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Novaka uništavaju, a Ana Ivanović i Jelena ćute! Ovo je razlog!

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/ARHIVA/VIKIPEDIJA/ATA/IMAGES/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/