scandal

April 21, 2018 23:00

By

Na izneneđanje svih: Andrijana OTVORILA DUŠU! (video)

Žestoka rasprava koja je iznenadila mnoge bila je između Andrijane Radonjić, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Iako su svi znali da među njima postoje velike nesuglasice koje ih sprečavaju da normalno funkcionišu u Beloj kući, niko nije očekivao da će jedna drugoj uputiti niz brutalnih uvreda i pogrdnih reči.

Za stolom, po naređenju Velikog šefa imali su priliku da kažu sve ono što im je na duši i što nisu jedni drugima rekli u oči, a Andrijana je odlučila da iskoristi ovu priliku da razjasni sve što se između njih u prethodnih nekoliko dana dogodilo.

“Svi su videli svađu koja se desila između nas. Svi znaju koliko je meni krivo što nas tri ne pričamo, mene neke stvari povređuju i ja ne mogu protiv sebe. Ja sam bila zatečena, nisam znala šta da kažem. Rekla si za stolom da sam folirant i da te provociram, a nisam mogla da verujem da si mi rekla da idem kod mog tate”, rekla je, između ostalog, Andrijana.

Kako su svi mogli da vide Andrijanu koja je u naletu besa pokazala srednji prst svojoj cimerki Sanji, Luna Đogani je morala da prizna da je to jedna od retkih situacija koju ona nimalo nije očekivala i koja je na nju ostavila veliki utisak.

“Ja moram da kažem da sam doživela šok kad si to uradila! Ti si devojka koja osam meseci nisi opsovala, nisi ništa loše uradila, a ti pokazuješ srednji prst! Izvini, ali ja sam morala da ti kažem to, stvarno je za mene bio šok”, rekla je Luna.

“Ja nisam imala šta drugo da kažem, osim da tako odreagujem, nisam znala šta drugo da joj kažem!”, branila se Andrijana.

Izlaganje ove Pinkove Zvezde bilo je dugo, a činjenica je da niko od ukućana nije imao odgovor na sve što je ona rekla o Sanji i Matoroj i svima ostalima koji su pokušali da pokvare njenu reputaciju. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.

https://svet-scandal.rs/vesti/boji-se-osvete-andrijana-radonjic-priznala-deksonu-da-se-boji-mine-vrbaski-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević