nikola rokvić
Star

25 Oktobra, 2021 15:02

Na ovoj slici ne biste prepoznali Marinka Rokvića! Nikola podelio uspomene iz porodičnog albuma!

Pevač Nikola Rokvić veoma drži do svoje porodice, i često obajvljuje srećne trenutke koje provodi sa njima. Ovog puta, mlađi Rokvić je podelio zanimljive uspomene.

Na ovoj slici ne biste prepoznali Marinka Rokvića!

On je na svoj instagram profil okačio sliku iz porodičnog albuma, svojih roditelja iz mladosti. Njegovog oca Marinka skoro da nećete prepoznati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Na slici se jasno vidi da je uslikano davno i po bojama na fotografiji na kojoj su Marinko Rokvić i Nikolina majka Slavica, koja je nosila beli top bikini i imala pokupljenu kovrdžavu kosu, dok je Marinko šmekerski oko vrata nosio lančić.

Nikola je ispod fotografije napisao:

Rođeni moji.

Nizali su se nostalgični komentari Nikolinih prijatelja i pratilaca kako hvale par sa fotografije, a neki su se i prisećali perioda druženja i upoznavanja sa njima.

Rokvić je podelio i još jednu fotografiju, iz ranog detinjstva sa svojom majkom, a u opis je dodao emotivan komentar!

Hvala ti majko na ljubavi, radosti, veri i nadi! Hvala ti majko na vaspitanju, hvala ti na svemu što si od sebe uskratila da bi nama dala! Hvala ti što si naš heroj ljubavi i milosti! Hvala ti što si jaka! Da nam živiš još toliko!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Da podsetimo, pre nekoliko dana je otkrivno da je Nikolin otac, Marinko, u veoma lošem zdravstveno stanju. Pevač se bori sa bakterijom koja mu je napala organizama, jedva govori, a pre ovog problema preležao je koronu i imao operaciju.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET