svet

June 5, 2019 13:28

By

NA TAJNOJ LOKACIJI: Ognjen otkrio detalje ekskluzivnog intervjua sa Anom Nikolić! (VIDEO)

Otkako je počela sa emitovanjem, “Premijera-Vikend specijal” uvek je u stopu pratila najveće domaće, ali i regionalne zvezde, uvek je bila na glavnim događajima, što su samo neki od razloga zbog kojih je publici postala omiljena emisija o poznatima.

U susret proslavi pet godina postojanja emisije “Premijera” kao kratkog formata, Ognjen Nestorović je za ovonedeljeni “Premijera-Vikend specijal” pripremio veliku ekskluzivu.

Kako je najavio na svom Instagram nalogu, Ana Nikolić će se posle tri godine prvi put pojaviti na televiziji i to upravo u Ognjenovoj emisiji “Premijera-Vikend specijal”.

Nakon trudnoće i rođenja ćerke Tare, Ana se potpuno povukla iz javnosti i posvetila porodici. U medijima je počela tek nedavno da se oglašava i to uglavnom putem svog Instagram naloga, a gostovanje u “Premijera-Vikend specijalu” biće njeno prvo televizijsko gostovanje posle tri godine.

Zbog toga je Ognjen odabrao tajnu lokaciju – jedan restoran izvan Beograda, kako bi na miru i u prijatnoj atmosferi razgovarao sa Anom o brojnim temama i svemu onome što interesuje javnost, a o čemu nije govorila čak tri godine.

– Pssst, pođite sa mnom. Sada se sve namešta za snimanje, ekipa je tu. Ovako će izgledati set za taj ekskluzivni inetrvju. Uskoro stiže i Ana Nikolić! – rekao nam je Ognjen.

Ovo je još jedna u nizu ekskluzivnih priča, a Ana je sa Ognjenom pričala o porodici i ćerki Tari, razvodu i teškom životnom periodu koji je usledio, ali i o novom albumu koji sprema za svoju publiku.

O čemu su još Ana i Ognjen razgovarali, saznaćete već u nedelju 9. juna, tačno u 14 časova na TV Pink – mislim da smo vam dali dovoljno razloga da ostanete uz “Premijeru-Vikend specijal”.

AUTOR: promo

FOTO: svet