Scandal

May 26, 2021 21:00

By

Luna ili Kija – koja ima BOLJE pesme? Glasajte u našoj ANKETI!

Prve dve sezone svakako su obeležile pripadnice lepšeg pola, pa otud i ne čudi što su upravo devojke odnosile pobedu u najpopularnijem srpskom rijalitiju.

Pitamo vas ko je na vas ostavio najjači utisak od dosadašnjih šampionki Zadruge…

GLASAJTE DO SUTRA (ČETVRTAK 27.05.) U 21h!

VAŠE MIŠLJENJE NAM JE VAŽNO!

Kristina Kija Kockar ušla je u prvu sezonu “Zadruge” nakon što ju je tadašnji muž Slobodan Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani. Ona se mesecima borila sa svojim osećanjima, sa svime što se dešava unutra, a narod koji je bez daha napolju pratio sve što se dešava ju je obožavao. U samoj završnici, 20. jula 2018. godine, Kristina je odnela ubedljivu pobedu, a iza nje je ostala tadašnja ljubavnica njenog supruga. Nedugo po završetku “Zadruge”, Kija i Sloba su se razveli, ona je uplovila u muzičke vode i danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

Luna Đogani, tada poznata kao ćerka dvojca koji je nekada činio grupu “Fanki Dži”, ušla je u prvu sezonu “Zadruge” 6. septembra 2017. godine, a kroz celu tu sezonu ostala je deklarisana kao ljubavnica Slobe Radanovića, koji je sa njom javno, pred milionskim auditorijumom, prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar. Javnost je tada bila podeljena prema Luni – jedni su je osuđivali, drugi podržavali, a upravo oni su je doveli do drugog mesta te godine. 6. septembra 2018. godine Luna je odlučila da ponovo uđe u Zadrugu, kako bi ljudima pokazala ko je zapravo ona. I u ovoj sezoni je Luna imala svoje uspone i padove, smuvala se sa Markom Miljkovićem i dobila armiju fanova koji su je 6. jula 2019. godine doveli do trona. Luna je, nakon učešća u drugoj sezoni, započela svoju muzičku karijeru, a onda je 1. marta ove godine ušla kao gost u treću sezonu “Zadruge”. Njeno gostovanje obeležile su mnogobrojne svađe sa njenim dečkom, ali i porodični problemi sa njenim roditeljima Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem, koji su bili učesnici.

Koja ima slušanije pesme?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ