nada obric
Star

6 Marta, 2022 11:00

„Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju“: Nada Obrić iznenadila mnoge!

Nada Obrić obezbedila grobno mesto za sahranu! „Želim da počivam na Bežanijskom groblju pored bivšeg muža.”

Za razliku od svojih kolega koji se zgrožavaju i na samu pomisao o smrti, sahranama i pisanju testamenta za života, Nada Obrić kaže da nema problem sa tim. Pevačica koja je po četvrti put pobedila rak, otkrila je da je sve tehničke obaveze oko svoje smrti rešila na vreme.

NAda Obric

RAJKO RISTIĆ

Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali je l’ napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju. Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj – objašnjava Nada za Star i dodaje:

-Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili.

Pročitajte: Otmeno, sofisticirano, trendi: Zbog ovog moćnog STAJLINGA Kiju Kockar svi porede sa poznatom BRITANKOM! (FOTO)

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ