nada topcagic
Star

29 Januara, 2022 19:00

Nada Topčagić jedva preživela koronu! „Lečim se kao Novak travkama i prirodnim lekovima”

Nada Topčagić preležala je koronavirus, ali i dalje oseća manje posledice, pa redovno pije čajeve za imunitet, a ne odbija ni rakiju jer smatra da je i ona lek u manjim količinama!

Za STAR kaže da jedva čeka da isproba Novakov preparat protiv korone i objašnjava da je na njegovoj strani u svakom smislu!

Preživela sam koronu, pre dve godine i sada. Prvi put sam jednom nogom bila grobaru na lopati, a sada sam mnogo bolje prošla, kao sezonski grip da sam imala. Ja u svojoj radinosti pravim razne čajeve od travki i to pijemo Zlatko i ja na litre. Iako me mnogi ogovaraju da mnogo pijem, ja ne odustajem od tri rakije dnevno za imunitet i čaše vina za krvnu slikuobjašnjava Nada i kaže da su je mnoge koleginice zvale misleći da joj se bliži kraj i da će je virus pokositi:

novak djokovic

Ivan Vučićević

Mnogi su me zvali, svi su u nekom strahu, čim vide da su pozitivni na koronu. Moram da kažem da ja podržavam Novaka Đokovića svim srcem. Duša me boli što su ga deportovali iz Australije kao poslednjeg kriminalca. Žao mi je što bi mogao još koju godinu da niže uspehe, a kako stvari stoje, izgleda da će okončati karijeru zbog zabrane učešća i na ostalim turnirima. Čula sam da je kupio neku kompaniju koja se bavi proizvodnjom tretmana protiv korone. Iskreno, pošto verujem Novaku, čim taj proizvod dođe na naše tržište, prva ću krenuti sa tim tretmanimaobjasnila je Nada Topčagić.

AUTOR: STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ