NAda Topcagic
Svet

5 Novembra, 2021 10:30

Nada Topčagić ovako KLELA Marinka: „Neće moći dušu da ispusti jer je lagao”! A sada se KAJE!

Nada Tapočagić i Marinko Rokvić su se posvađali u živom programu, a pevačica mu je to ozbiljno zamerila. Čak ga je i klela da će je se setiti na samrti, međutim u međuvremnu Nada je oprostila Marinku, i žao joj što sve to uopšte rekla, posebno sada kada je Marinko Roković u kritičnom stanju i bori se sa bolešću.

Nada Topčagić ovako KLELA Marinka!

Cela svađa je nastala tokom njihovog gostovanju na Grandu, kada je marinko ispričao da mu je nada tražila novac da otpeva pesmu.

Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: „Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari“. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je tada Marinko Rokvić.

Nadu je to veoma uverdilo, ali i povredili pošto su prijatelji, pa je tada u šku rekla da mu nikada neće oprostiti.

Marinko je u živom programu rekao da sam mu tražila 500 evra da bih došla i otpevala pesmu „Rodio se sin, mali gospodin“ kada je dobio unuka. A to je velika laž. Nikada u životu kolegi nisam uzela novac, niti sam tražila. – izričita je bila Nada, i dodala:

Nikada mu neću oprostiti jer sam to teško preživela. I sada me boli dok o tome govorim. Sram ga bilo! Živeće sa tim do kraja života, setiće me se i kada dušu bude ispuštao. Neće moći da je ispusti jer je lagao, a ja to nisam zaslužila.

Kako se nakon tog događaja ispostavilo, to nije bio njihov prvi sukob:

Imali smo mi svađu pre 30 godina, kada smo se čak i potukli. Traje to među nama dosta dugo, ali neću da se vraćam u prošlost. On je za mene završena priča. –  ispričala je nada svojvremeno.

 Pošto sve izdešavala na na Gradnu, Nada Topčagić se naposletku naljutila i na Sašu Popović jer je dopustio da do svega toga dođe, ali je i njemu oprostila.

NAda Topcagic

Bilo je šta je bilo, nisam ja zlopamtilo. Znate kako, ja sam žena emotivac. Veoma se brzo naljutim i planem, a posle mi bude žao, pa često i plačem zbog svojih postupaka, ali šta ću… Bila sam nedavno u „Grandu“ i sa Sašom dogovorila snimanje spota, uputio me je kome treba da se javim. Popričali smo ljudski i pružili ruku jedno drugom – ispričala je folkerka nakon svega za SVET.

Takođe i Sale je priznao da ih nije namerno spojio kako bi se sukobili.

Sale mi je rekao da nije imao lošu nameru kada je spojio mene i Marinka u emisiji, a ja sam mu rekla da me je to gostovanje veoma povredilo. Izvinila sam se i ja njemu i oprostila sve. Mi dugo sarađujemo i Sale je stvarno najbolji u ovom poslu, uvek su mi izlazili u susret i bili uz mene kao produkcija – potvrdila je Nada i dodala:

Za sve ove godine nemam zamerke ni za njega ni za Brenu, sem toga oko Marinka i 500 evra koje nisam uzela na proslavi rođenja malog Despota, a ispalo je javno da jesam.

Kako je vreme prošlo, strasti su se očigledno smirile, pa su svi oprostili i zaboravili neprijatnu scenu, a sada su sve kolege su uz Marinka i žele mu brz oporavak.

FOTO: RAJKO RISTIĆ