Svet

14 Jula, 2020 18:00

Nada Topčagić: „Preležala sam KORONU, preneli su mi KINEZI na Tari!“

Nada Topčagić ljuta je i besna što su je komšije sa Kosančićevog Venca gde godinama živi tužile kako im buši gume i maže automobile govnima i blatom piše STAR. Pevačicu je to mnogo pogodilo, kao i priče da širi koronavirus tako što gostuje po emisijama!

„NIKOM NISAM BUŠILA GUME, SAMO IM DIŽEM BRISAČE“

„Stres sam doživela, novinari su mi došli na vrata sa informacijom da se protiv mene vodi tužba jer maltretiram ljude i nanosim štetu njihovim kolima. Ja nikad nikom gumu nisam bušila, samo im podignem brisač ili ostavim papir da ne parkiraju na ulazu u zgradu. Ovo što mi rade je strašno. Zbog  ovog incidenta sam toliko uzrujana, da možete da napišete slobodno da sam mrtva za medije, sanduk, nema me”, kaže Nada za STAR sva uznemirena jer nije očekivala da će neko iz komšiluka da joj ovako napakosti.

https://svet-scandal.rs/vesti/novi-svet-u-prodaji-darko-uzeo-ani-dete-ugrozili-ste-joj-zivot-luna-moram-na-lecenje-zbog-marka-sam-napravila-veliku-gresku-severinu-juri-policija-ana-u-svadi-sa-rastom-milica-majku-zarazila

Sa druge strane, mnogo je nervira što se po gradu priča da ima koronu, a da to navodno krije.

„Nemam virus, zašto bih to krila. Ja sam u januaru bila na Tari i družila sam se sa Kinezima iz Vuhana. Oni su iznajmili kuću mog komšije i tu su bili desetak dana. Tada nisam ni znala da tamo hara virus. Kada su oni otišli, ja svratim kod tog komšije na kafu i on mi ispriča da ima mnogo Kineza iz tog mesta koji stalno dolaze na Taru na zimovanje. Posle nekoliko dana sam pala u krevet. Nisam mogla da govorim, ma ni da ustanem iz kreveta, ma ništa! Ko mrtvak sam bila. Dobila sam dve kutije antibiotika, ali mi ni to nije pomoglo. Nisu me testirali tada jer još uvek nije bio aktuelan virus kod nas. Jako sam se teško izvukla iz toga. Mislila sam da ću umreti. Komšinica mi je donosila hranu i nije mogla da veruje kako izgledam, nije mogla da se načudi da ležim kod kuće i da nisam u bolnici. Terala me je da idem da snimam pluća, ali ja nisam imala snage da ustanem iz kreveta. Ni sama ne znam kako sam se izvukla. Zato kada pričam, kažem da sam ja već preležala koronu”, iskrena je bila pevačica za časopis STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR