NADA TOPČAGIĆ
Svet

7 априла, 2022 23:03

Nada Topčagić raskrinkala Cecu: Otkrila šta je radila pre braka sa Arkanom

Nada Topčagić poznaje Cecu Ražnatović od njenih početaka, a uprkos tome što ih je život odveo na različite strane, njihov kontakt obnovljen je posle mnogo godina.

NAda Topcagic

RAJKO RISTIĆ

Nada je, inače, pre nekoliko dana putem Instagrama objavila fotografiju iz 1995. godine, sa venčanja Cece i Željka Ražnatovića Arkana, a Ražnatovićka ju je vrlo brzo takođe podelila u vidu storija. Tako su ponovo stupile u kontakt i, kako Nada za Pink.rs priča, na obostrano zadovoljstvo ugovorile viđanje posle mnogo vremena.

Nada Topčagić otkrila da zna sve o Ceci

Evocirala sam uspomene tog dana i, eto… Nju je odveo život. Ceca… Ako iko o Ceci sve zna, ja znam! Počeci njeni su bili sa mnom, baš onako njeni dani neki, devojački… Evocirali smo na Instagramu uspomene pre neki dan, zvala sam je da se vidimo, da se ispričamo o svemu tome. Lajkujem joj neke stvari, ona meni, međutim neko veče joj šaljem poruke na Instagramu, ona meni, dogovorili smo se da pričamo o uspomenama, rekla mi je: ‘Draga, javljam ti se da se vidimo – otkrila je Nada za Pink.rs, koja u društvu ne da da iko jednu reč za Ražnatovićku kaže:

ceca ražnatović

 

Kad mi neko kaže da je protiv Cece, oči vadim! Znam je kao devojčicu, prvog momka njenog, znam sve! Ubijam za Cecu, sve o njoj znam iz detinjstva! Ne dam ništa loše da se kaže.

Ipak, Nada ne krije da se, prema njenom mišljenju, Ceca prilično promenila u odnosu na period kada su bile nerazdvojne.

Ja bih njoj zamerila neke stvari, ali to ću joj lično, u četiri oko. Mladolika je, mlada, lepa, zgodna, a ide barabar sa Anastasijom, e to je meni (smeh). Gledam im sliku, ne mogu nekad da prepoznam koja je koja!

ceca i anastasija

INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Topčagićka je istakla da je upućena i u Cecin život pre Arkana, kako profesionalni, tako i privatni.
Ceca Ražnatović

Pročitajte: Nada Topčagić ovo dugo nije mogla da oprosti Saši Popoviću!

Ceca je bila patrijarhalna devojčica, otac išao svuda sa njom. Pre Arkana, pre, taj njen život… Bila je veliko derište. Pevamo pod šatorom, cela estrada, Smederevska Palanka… Dolazi jedan čuveni kafendžija, Rade Jeremić, pevamo sad svi mi i kaže on:“Nado, je l’ može jedno devojče da otpeva par pesama, ja sam dobar sa njenim roditeljima?“ Tada upoznajem njene roditelje, Cecu… Od tad se nikad nismo rastale. Pevamo do kasno, pa posle toga ona kreće u školu, ispite ima. Poklonila mi je minđuše kada je imala 16 godina, i danas ih čuvam, tačno znam gde su – priseća se Nada, koja decenijama već žali što jednu stvar nije ispunila Ceci, onda kada ju je za to molila.

NADA TOPČAGIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

Nada Topčagić ne može sebi da oprosti jednu stvar

Prva Hit parada u Domu sindikata, nikad neću zaboraviti… Tada je trebalo da izdam „Jutro je“. Kažu oni meni:“Moraš da blistaš“, ja odlazim za Solun sa Zlatkom i kumovima. Pređemo ceo Solun, ne nađemo ništa. Odlazim u Trst, ni tamo ne nalazim, počinje panika… Idemo za Rim, mi mrtvi glavni, mrtvosani! Ni tamo ne nađemo ništa, ne snađemo se. Međutim, ‘ajde ponovo da se spustimo u Trst i nalazim suknju koja je tada bila 400-500 maraka. Kupim nekoliko kompleta, ali tu suknju nikad nisam obukla. Ceca dolazi u Dom sindikata, a ta suknja mi stoji tu, suknja ludilo mozga! Ceca kaže:“Jao, čija je ovo suknja“, kažem – moja. Kaže:“Molim te mi prodaj to, daj mi“, ja reko:“Nema šanse“. Tužna sam, tužna što joj nisam nikad dala tu suknju, nikad je nisam ni nosila. Skupa čipka, skupa suknja… Suknja je završila kod Snežane, majke teniserke Jelene Janković! Hit!

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: pink.rs, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN