scandal

June 13, 2019 22:00

By

NADEŽDA GAĐALA SUZANU FLAŠOM! Jezive UVREDE zbog nasilja Mikija Đuričića!

Miki Đuričić je napustio rijaliti, a sad su se posvađale Suzana Perović i Nadežda Biljić, koje su od njega pretrpele nasilje.

Naime, Suzana je ispričala da ne zna šta se desilo njenom ljubavniku Mikiju, kao i da pre nije udarao žene.

“Ja sam veliki protivnik bilo kakvog nasilja. Ovde su žene udarale muškarce. Rekla sam da sam oprostila, ali zaboravila nisam. Želim da porazgovaram sa njim kada izađem odavde. Miki nikada nije udario ženu koju voli. Šta se desilo sa njim, ja to ne mogu da kažem. Ja ne mogu da zaboravim koliko je nama bilo lepo tokom prethodnih pet meseci. Ja osuđujem to što je uradio Nadeždi. Nešto se desilo u njegovoj glavi”, rekla je Suzana, a onda se nadovezala Biljićeva:

“Jedi g*vna? Tvoj dragi gospodin laže kao ker. Što sam ti ja kriva što si ti sa nasilnikom. Dabogda te tukao svaki dan.”

“Hajde ćuti, tebe su već tukli, sedi dole! Sama si to pričala”, vikala je Suzana, pa ju je Nadežda gađala flašom. Obezbeđenje je odmah uletelo kako Biljićeva ne bi nasrnula na Perovićevu.

https://svet-scandal.rs/vesti/jutros-je-postao-moj-dusmanin-nek-mu-zapale-svecu-nadezda-drhtavim-glasom-pricala-o-mikiju-nakon-sto-je-pretukao/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen