scandal

March 14, 2019 15:30

By

NAJLEPŠA GLUMICA STARE JUGE POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI: Njena jednomesečna ćerka je PREŽIVELA, danas je ISTA MAJKA

Jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica sa prostora bivše Jugoslavije, Ena Begović, poginula je 2000. godine u saobraćajnoj nesreći – u džipu koji se survao u provaliju – a sa njom je bila i njena jednomesečna ćerka Lana. Ona je, na sreću, preživela tragediju, a 18 godina kasnije izgleda prelepo kao i majka.

Za razliku od Ene koja je, pošto je otkrila svoj talenat za glumu, vrlo brzo postala jedna od najvećih regionalnih zvezda, Lana očigledno više uživa u povučenijoj svakodnevici – izabrala je život daleko od očiju javnosti i posvetila se školovanju. Ona je je danas student, a osim toga što svoju okolinu osvaja šarmom i inteligencijom, nemoguće je ne primetiti da je od mame nasledila vanserijsku lepotu.

Ena je poginula 15. avgusta kada je sa suprugom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom, majkom Terezom Begović i malom Lanom krenula na ručak kod porodičnih prijatelja na Braču. Automobilom je upravljao neiskusni Leo koji je promašio kuću i nastavio da vozi uskim, strmim putem između vikendica. U jednom trenutku se zakačio za kamen i razbio maglenku, zbog čega je Josip insistirao da preuzme volan.

Obojica su izašli iz automobila koji je počeo nekontrolisano da klizi unazad. Džip je završio u provaliji. Iz nesreće je sa povredama izašla Tereza, Enina majka, kao i malena Lana. Ena je, nažalost, ispala iz automobila i zadobila povrede zbog kojih se njeno telo brzo predalo.

Nakon tragedije je usledilo suđenje koje je trajalo sedam godina. Leo Radeljak je oslobođen krivice, a za nesreću je okrivljen neispravan menjač na džipu.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-marko-saznao-za-luninu-bolest-jk-ne-govori-i-ne-jede-moze-samo-da-se-spase-ovako-ispovest-sabana-saulica-goca-me-je-tretirala-kao-masinu-za-pravljenje-para-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen