

U susret “Food & Wine Chat“ Michael Kreiling: Postavio sam nove standarde u izradi jelovnika u Hajatu
Talentovani, kreativni i posvećeni kuvar Michael Kreiling, svoju karijeru je gradio u vrhunskim restoranima i hotelima širom Nemačke, Francuske i Velike Britanije, a trenutno obavlja funkciju glavnog kuvara u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Na srpsku kulinarsku scenu stupa sa impresivnom biografijom, priznat je od strane svetskih visoko kotiranih organizacija u domenu gastrnomije. Dobitnik je i mnogih prestižnih nagrada u domenu kulinarstva, a imao je iskustvo kao TV zvezda, na poznatom nemačkom kanalu Gusto.
“Postavio sam nove standarde u izradi jelovnika za restoran Metropolitan Grill, biću odgovoran za koncept banket kuhinje i selekcije keteringa prateći najviše korporativne standarde, kvalitet i prezentaciju hrane i u saradnji sa direktorom sektora hrane i pića, nadgledam svakodnevne aktivnosti ovog odeljennja beogradskog Hyatt-a”, rekao je Michael.
Detalja programa „Food & Wine“ konferencije možete pogledati OVDE..
Tekst: Life Content
Foto: michael-kreiling.de