svet

January 4, 2015 15:24

By

Najpijaniji pab na svetu: Ovde i trezni misle da su pijani

kriva kuca 4

Kada prvi put budete pogledali ovu zgradu, pomislićete da nešto nije u redu sa vašim vidom. Međutim, prava istina je da nešto nije u redu sa ovom zgradom.

Ovaj pab koji nezvanično nosi titulu “Najpijanijeg paba u Britaniji” se nalazi u engleskom gradiću Himliju u Stafordširu.

Jedan kraj ove zgrade je gotovo metar viši od drugog, zbog toga što je prilikom postavljanja temelja došlo do potkopavanja.

kriva kuca 3

Den Luis, menadžer ovog paba kaže kako je i sam, iako je poreklom iz ovog gradića, u prvi mah imao problema sa orijentacijom u ovom objektu.

“Kada sam prvi put ušetao unutra, nisam mogao ništa da popijem, pošto mi je i bez pića bilo muka. Inače sam odavde i hiljadu puta sam prolazio pored ove zgrade, ali nisam bio spreman za ono što me je unutra sačekalo. Bez obzira na sve, mislim da je super voditi ovakvo mesto”, izjavio je mladić.

“Dolaze nam turisti iz čitavog sveta, bilo je čak i nekoliko Japanaca i Australijanaca. Niko ne može da veruje da ovakvo mesto postoji. Svi uglavnom misle kako je objekat napravljen ovako, što nije slučaj”, priča Luis.

http://youtu.be/9IN2Kbu7AAw

Izvor: Dejli miror
Foto: PrintScreen