turneja ace lukasa
Svet

17 Juna, 2021 11:30

Nakon Lukasovog priznanja da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, oglasio se njen dobar prijatelj!

Pevač Aca Lukas je u svojoj novoj knjizi izneo detalje svoje emotivne veze sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajičin, a jedan od njenih najboljih prijatelja, voditelj Goran Stojićević Karamela, tvrdi da ne zna ništa o tome.

AU!

Naime, folker je napisao da su on i pevačica bili zajedno godinu dana, kao i da su živeli pod istim krovom.

Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: ‘Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala: „Kako je ova uspela, a ja ništa“ – napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Aci je krivo što je stvorena određena sliku o Pajčinovoj, koja nije prava. Kako kaže, pevačica je vodila zdrav život i nije bila sklona narkoticima. Takođe, folker je izneo navode da je bio sa pokojnom pevačicom u trenutku kada je bio u braku sa drugom suprugom Natašom, te je insistirao da mediji ne saznaju za njihovu romansu.

Svašta se pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala – napisao je Aca u knjizi.

Jedan od Ksenijinih najboljih prijatelja Goran Stojićević Karamela tvrddi da ne zna ništa o tome da su njih dvoje bili zajedno.

Ne znam. Ne bih baš da komentarišem to. Niti znam šta je pisao, niti sam čitao to, niti me interesuje. Nije mi poznato. Ne znam… Možda u nekom periodu kada se nismo družili. Ne pratim uopšte estradu, tako da me ne zanima ko šta piše. Mnogi pišu knjige… – rekao je on.

Karamela je prokomentarisao deo kako je Aca napisao da je pevačica bila dobar čovek, ali je bila nesrećna jer su druge koleginice bile uspešnije od nje:

Hah… Ona je bila uspešna pevačica. Ne znam zašto bi žalila… Dobro, eto, ljudi pišu knjige da bi bilo zanimljivo. Ja inače ne komentarišem estradu, prestao sam odavno – zaključio je Stojićević.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE