Ana Bekuta mrka sahrana
Scandal

December 3, 2021 13:08

By

Nakon MRKINE sahrane Ana Bekuta donela tešku odluku!

Nakon Mrkine sahrana oglasila se Ana Bekuta. Ona je donela tešku odluku, i odlučila je da se neko vreme, dok tuguje, povuče iz javnosti.

Ana Bekuta donela tešku odluku!

Ona se ovim rečima obratila svojima fanovima i javnosti. Zahvalila se svima na utešnim rečima, kao i lekarima koji su se borili za Mrkin život!

Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u “borbenom stroju” mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili – poručuje Ana i dodaje:

ATA IMAGES

Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga – zaključuje pevačica Ana Bekuta u saopštenju za javnost.

FOTO: RAJKO RISTIĆ