svet

October 8, 2017 12:35

By

Naša dizajnerka Lepa Couture osvojila srca Ruskinja

 

Jedna od najtraženijih srpskih dizajnerki Lepa Couture krupnim koracima gazi prema vrhu modnog carstva. Nije tajna da je ona jedna od retkih kreatora koji izbegavaju da se preterano eksponiraju u javnosti, ali je zato njena ljubav prema modi nadaleko čuvena i poznata.

 

 

Lepa je u subotu veče održala svoju prvu reviju u Rusiji, tačnije u Sankt Peterburgu, gde je bila specijalni gost na njihovom “Fashion weeku”.

 

 

Malo je reći da su ruski modni znalci, kao i veliki broj medija bili oduševljeni njenom kolekcijom “Krasivaja” koju je uradila specijalno za njeno prvo pojavljivanje u Rusiji.

 

 

Kako pišu pojedini ruski portali, Lepa je napravila pravu pometnju ovom kolekcijom koja je inspirisana bogatim vezom ukrašenim čipkom i kristalima koji su inače stilska odrednica brenda Lepa Couture. Zanimljivo je da je srpska dizajnerka doživela da je publika vrati na bis gromoglasnim aplauzom, a devojke iz prvog reda su prilazile da je zagrle, presrećne što su upoznale dizajnerku iz Srbije, jer kako su rekle, obožavaju našu zemlju. Bilo je i suza, dok je jedna od devojaka rekla da bi volela da je milionerka, jer bi tada mogla da otkupi sve komade i zadrži ih samo za sebe.

 

“Ovo je veliki uspeh za mene. Srećna sam, ponosna i ispunjena. Moje kreacije će pričati za mene i u narednom periodu, a kolekcija ‘Krasivaja’ je nešto na šta sam posebno ponosna”, rekla je Lepa.

AUTOR: scandal!

FOTO: promo