svet

July 7, 2016 21:01

By

Našla pravu ljubav: Goga Sekulić očekuje prinovu sa novim dečkom?

Goga-Sekulic-foto-Ivan-Vucicevic

Pevačica Goga Sekulić je nakon brojnih turbulencija na emotivnom planu koje je doživela u proteklom periodu konačno uplovila u ljubavnu vezu, zbog čega je srećnija nego ikada.

Goga je u vezi sa sportistom koji je iz Beograda, ali živi i radi u Cirihu, gde su se i upoznali. Po njoj se vidi da je presrećna zbog nove veze, jer svojim prijateljima non stop priča o zgodnom muškarcu. Čak sam čuo i da je zatrudnela sa njim, pa će verovatno i otpočeti zajednički život sa njim veoma brzo“, otkrio je dobro obavešteni izvor blizak pevačici za portal pink.rs.

I vidno raspoložena pevačica potvrdila je da je veoma srećna.

“Ne bih ništa da komentarišem, samo ću reći da sam presrećna i prezadovoljna! Tačno je da imam nekog kraj sebe, ali ne želim da medijski eksponiram svog partnera”, zamolila je Goga za razumevanje.

Sekulićeva, kako prenosi pink.rs, nije želela da govori o nagađanjima da je trudna, a budući da je potvrđena priča da postoji muškarac koji joj ulepšava dane, ne bi bilo iznenađujuće kada bi pevačica uskoro obelodanila da će se konačno ostvariti u ulozi majke.

AUTOR: svet.rs

FOTO: ivan vučićević