pop diva nataša bekvalac
Scandal

14 Februar, 2022 21:00

Nataša Bekvalac ponovo u krevetu bivšeg dečka!

Nataša Bekvalac ponovo je sa ćerkom Katjom, sestrom i prijateljicama otputovala na odmor, ali je Zlatibor zamenila Kopaonikom. A, lepa Nata je i ovoga puta odsela u hotelu koji je u vlasništvu njenog bivšeg dečka, Miodraga Kostća.

Ona je nedavno istakla da je on jedini muškarac čiji intelekt ju je oduševio, te da je i kada je bila u braku, ostala u kontaktu s njim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

PROČITAJTE: SCANDAL! intervju! Nataša Bekvalac: „Lagala sam muževe jer nisam volela sebe!“

Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu – rekla je pevačica.

Pevačica je burnu trogodišnju vezu koju je imala s Koletom, okončala kada je imala samo dvadeset i četiri godine, no očigledno da joj je do danas ostala u lepoj uspomeni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima, da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja, onda mora da se desi to podudaranje – rekla je Nataša.

Svojevremeno se pričalo da je Bekvalčeva pesmu „Ponovo“ posvetila upravo Koletu.

PROČITAJTE: Prenosimo vam detalje venčanja Slobe Radanovića! Jedna žena je danas bila posebno tužna!

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM