scandal

December 2, 2019 15:00

By

NATAŠA TEK SADA OTKRILA KAKAV IMA ODNOS SA IKODINOVIĆEM: Razveli su se pre 11 godina: Dača je SAVRŠEN


Nataša Bekvalac ovih dana je posvećena koncertu, koji je zakazala za 14. februar u Štark areni.

Pevačica kaže da nema udvarače i iskreno priznaje u kakvom je danas odnosu s bivšim vaterpolistom Dačom Ikodinovićem, od kojeg se razvela 2011. godine.

– Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga… Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve sveže, kada su emocije još uzavrele, ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dete. To je ono što svakog roditelja treba da tera da svoje emocije stave po strani – ti ne postojiš u ovom slučaju, a ono što je interes tvog deteta je jedino što je važno. Kada se stvari postave tako, onda funkcioniše sve besprekorno – kaže ona, a piše Pink.

Objasnila je i kako je prošla kroz verovatno najteži period života kada je u pitanju trazvod od Luke Lazukića:

– U ta stanja sam ulazila kada sam imala vremena. Kada nemaš vremena, kada ti je dan prebukiran, nemaš kada. Nisam imala kad da odtugujem kad je trebalo da tugujem, već sam morala da profunkcionišem odmah. Nabiti sebi obaveze, iako ih nemate, veštački! Trening, trening uvek pomaže! S obzirom na to šta mi se sve dešavalo, ja nisam imala neke preterane padove jer mi se uvek u životu nameštalo da nemam prostor za to. Ti kad rodiš svoje dete, nemaš mogućnost da budeš sebičan, da ulaziš u depresivna, anksiozna stanja… Naravno da ima perioda kada ti ne bude ni do čega, ali imaš sisteme da to rešiš.

https://svet-scandal.rs/vesti/natasa-bekvalac-zahteva-legalizaciju-gej-brakova-pa-ce-onda-da-se-uda/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen