scandal

17 Juna, 2020 18:00

NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! TEODORA DŽEHVEROVIĆ otkrila KO je godinama MALTRETIRA!

Teodora Džehverović sinoć je gostovala u emsiji „Amidži šou” i po prvi je javno ispričala sve o progoniteljki koja je maltretira već tri godine.

TEODORA: „TOLIKO SAM ĆUTALA, ALI SADA JE DOSTA!”

„Uopšte mi nije svejedno dok pričam o svemu ovome zato što sam toliko ćutala ali sada je dosta. Toliko uvreda, pretnji.. to je duševni nemir koji je nanesen meni, mojoj porodici i prijateljima i niko od nas nema slobodu kretanja. Mislim da to nisam zaslužila, pogotovo ne od osobe kojoj ništa loše nisam uradila, koju čak ni ne poznajem. Ja sam angažovala advokate i policiju, ali želim da kažem to javno jer je ta osoba to zaslužila”, ispričala je Teodora.

Pevačica je takođe navela da je upozorila progoniteljku da će otkriti njen indetitet ukoliko ne prestane da je maltretila, ali devojka nije odustala. Kao što je i obećala, Teodora je ispričala da je reč o K.N. iz Čačka koja je ’96 godište i , kako je kasnije čula, radi u školi.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-ekskluzivno-gastoz-otkriva-sve-lunine-mracne-tajne-ovo-ce-je-rastaviti-od-marka-nova-afera-mrka-mora-na-dnk-test-hocu-svoje-nasledstvo-preti-sin-iz-kraljeva-video/

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević