Scandal

2 Februar, 2021 14:00

NE ŽALI PARA! Vesna Zmijanac pokreće NOVI BIZNIS?

Nedostatak posla usled pandemije korona virusa ozbiljno je uticao na estradne umetnike. I dok neki od pevačaca strpljivo čekaju da se čitava situacija smiri, drugi su odlučili da uzmu stvari u svoje ruke i pokrenu sopstveni biznis. Kako prenose domaći mediji, pevačica Vesna Zmijanac je tako došla na novu poslovnu ideju vrednu čak 30. 000 evra.

Vesna pokreće novi biznis?

Naime, Vesna je odlučila da pametno iskoristi vreme koje provodi na svom imanju u Bukulji i započne novi biznis. Ona je došla na ideju da počne sa uzgajanjem aronije koja blagotvorno utiče na imunitet, što bi u vreme pandemije korona virusa bila odlična investicija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial)

Prema pisanju Kurira, Vesna je već konsultovala stručnjaka za analizu kvaliteta zemljišta, raspitala se u kakvim uslovima opstaje aronija, da li je na tom podneblju uopšte moguće njeno uzgajanje, a kad je dobila potvrdan odgovor –  krenula je u realizaciju. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, ona je već krenula da pravi tim koji će joj pomoći u realizaciji njene biznis ideje u koju je, navodno, spremna da uloži čak 30.000 evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial)

Ipak, Vesna Zmijanac još uvek nije potvrdila ni demantovala ove informacije te nam ostaje da vidimo da li će pevačica okačiti mikrofon o klin i da li će se upustiti u poljoprivrednički biznis.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ