svet

August 13, 2016 09:23

By

Ne žele da je vide u Guči: Severina je totalni promašaj!

severina insta

Posetioci 56. Dragačevskog sabora u Guči jednoglasni su u stavu da hrvatska pop zvezda Severina Vučković nema šta da traži na takvom događaju. Naime, kako alo.rs piše, našim ljudima je nejasno otkud odluka organizatora tradicionalne sprske manifestacije da pozovu Kebinu snajku da peva poslednje večeri.

Srećni su što će ovogodišnji trubački festival zatvoriti proslavljeni srpski pevač Miroslav Ilić, ali nisu nimalo srećni što će morati da slušaju i Kojićevu.

“Protiv toga smo da Severina nastupi, zato smo i došli danas, kada su autentični trubači. Mislimo da je Sabor trubača isključivo za trubače. Šteta što se ubacuju i reklamiraju ljudi koji nisu iz tog sveta”, rekao nam je veseli mladić iz tog mesta, kome je na trenutak pokvarilo raspoloženje pitanje o Severininom nastupu.

Njegov drug takođe nije oduševljen što će Seve stati tamo gde danima grme srpske trube.

“Blago paradoksalno. Nemam ništa protiv u suštini, ali njen nastup se kosi sa pravilima ovog sabora. Nešto što je autentično da se tako prodaje, nije u redu”, otvoreno kaže mladić.

Još jedan muškarac je opleo po srpskoj snajki.

“To je veliki promašaj. Ona u poslednje vreme fura taj neki fazon s trubom, ali nije to – to. Miroslav Ilić je pun pogodak, Ceca je pun pogodak, ali Severina nije. Iako je srpska snajka, nije ona za Guču”, izričit je i ovaj dasa, koji je direktno sa letovanja došao u Guču da se provede.

Jedna grupa momaka iz Banjaluke veličala je folk divu Cecu Ražnatović i njenog kolegu Miroslava Ilića, a s druge strane je negodovala zbog nastupa pevačice poznate po vrućem snimku sa jahte.

“To što će Severina da peva, to je teško sra*e. Sinoć je pevala Ceca, srpska majka, srpska kraljica, bilo je odlično, a njen nastup mi se ne dopada”, iskren je mladić, čije mišljenje deli njegov drugar:

“Mislim da to nije dobro. Za Miroslava jesam, ali za Severinu ne”, rekao je Banjalučanin.

IZVOR: alo.rs

FOTO: severina kojić/instagram