Star

9 Marta, 2021 17:00

NE ZNA ŠTA GA ČEKA! Majin deda podneo TUŽBU protiv Janjuša!

Turbulentan odnos Maje i Janjuša i dalje intrigira javnost, a njihove porodice prolaze kroz pakao zbog svega.

Majin deda tužio Janjuša!

Majin otac Taki kaže za Star da se on ne boji Janjuša i njegovih pretnji smrću, ali da je njegov otac Mića koji ima 80 godina u strahu za unuku i njen život, pa je zbog toga angažovao advokata i tužio Janjuša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Mnogo sam se uplašio za moju Maju kada sam čuo da su je izveli iz Zadruge. Odmah sam zvao produkciju da vidim šta se dešava. Mnogo je smršala od nerviranja, boli je glava, ima vrtoglavice pa su je odveli kod lekara, dobila je koktel infuzije i sada je dobro. Ušla je psihički nespremna i to je sada sustiglo. Napadi na nju ne posustaju i zdravlje joj je baš klimavo, mnogo se brinem – objasnio je Taki za Star i otkrio da zbog Janjuša i njegovih pretnji ima problema sa ocem i bivšom ženom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Ovaj folirant Janjuš šalje maramice i pokušava da izgladi odnos sa Majom. Neću njega da komentarišem jer smo na sudu. Moj otac je tužio Janjuša za one pretnje da će da će da pobije celu Majinu porodicu. On ima 80 godina i kaže jel treba neka budala da dođe i da ga ubije ni krivog ni dužnog. On živi sam u svojoj kući na Avali koju hoće da ostavi Maji jer je mnogo voli. I moja bivša žena je isto tužila Janjuša. Ona radi u banci, to je nemačka firma i onda je ljudi pljuju tamo, a njoj nije prijatno. Ja ga još nisam tužio jer sa tom džukelom ne želim da imam posla. Na sudu je i ono od letos što je pretukao Maju, ali to ga je ona lično tužila. Kad bude izašao iz Zadruge ima samo da ide po sudovima i ceo honorar će mu uzeti za kazne – kaže Taki.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ