Scandal

3 Avgusta, 2020 09:59

NEĆU DA BUDEM GOLUB PISMONOŠA! Dragana Mitar otkrila šta se dešava između Maje i Janjuša!

Bivša učesnica „Zadruge” Dragana Mitar nedavno je optužena od strane Lepog Miće da je paravan za viđanje ljubavnika iz rijalitija, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Ipak, Dragana je odlučila da stane na kraj raznim spekulacijama pa je ispričala svoju stranu priče.

AFERA „PARAVAN”

Naime, otkako je napustila Belu kuću, Dragana se često se viđa sa bivšim cimerima. Ona je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je označila Janjuša, a jedan detalj odao je da se i Maja nalazi sa njima. Na stolu koji se vidi na fotografiji stoji i Majin telefon, koji je prepoznatljiv po tome što ima maskicu sa ušima Miki Mausa.

„Ja sam rekla, neću da se mešam u njihov odnos, dobra sam sa oboma, to što je između njih, to je njihovo, dovoljno su veliki i ne želim da se mešam. Mogu Maju da saslušam vezano za njega, ali moje mišljenje je da nisu priča jedno za drugo, niti to njoj treba, niti to njemu treba. Oni ne mogu da se usaglase, ne mogu da pronađu zajednički jezik. Nekako je bolje da ne budu zajedno“, izjavila je Dragana i dodala:

„Ja ne znam da li se viđaju i dalje i kakva je situacija, mislim da se ne viđaju. Ja sam čula šta je Lepi Mića pričao, to je takva budalaština da sam im ja paravan. Bili zajedno ili ne, neću da kvarim svoje druženje, trudim da se budem neutralna, neću da budem golub pismonoša. Janjuš ne voli da priča o Maji, uglavnom pričamo o deci kad se vidimo i čujemo, nema potrebe da ispred Krune i Joleta pričamo o tome.“, istakla je bivša zadrugarka.

AUTOR: Scandal

FOTO: PRINTSCREEN