Scandal

25 Avgusta, 2021 19:00

Neda isprozivala Brenu! „Šta Brena kao ne priča BOSANSKI?!”

Kako SCANDAL! saznaje, na jednoj privatnoj večeri na kojoj je bila i Neda Ukraden nedavno se povela priča oko govora pevača iz Bosne koji godinama žive u Beogradu, pa je Neda oplela po Lepoj Breni!

Neda isprozivala Lepu Brenu!

Neda je na tu temu otvoreno rekla da nikada nije ni pokušala da ispegla svoj govor i naglasak jer drći do duha i tradicije i prosto voli Sarajevo iz kojeg potiče – prepričava izvor za Scandal! i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Za primer je uzela Lepu Brenu, i bogami, fino je oplela! Rekla je: Šta Brena kao ne priča bosanski?! Kako Haris Džinović i ja imamo autentičan govor sa područja Bosne, a tolike godine smo u Beogradu! Mogla sam i ja da ispeglam akcenat po beogradski, ali držim do svojih korena – prepričava izvor i za kraj dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Inače, Nedu su nekoliko puta pitali kako je moguće da posle toliko godina u Beogradu i dalje govori isto kao Sarajlije, na šta je ona odbrusila da će tako uvek i ostati i da smatra da u tome nema ništa loše jer je u pitanju isti jezik, ali različiti dijalekat – objašnjava izvor Scandala!.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ