Neda iz Greh njene majke svet portal svet
Svet

February 14, 2024 14:30

By

Srpskoj glumici zbog greške lekara život visio o koncu, a o trudnoći više nikada nije ni razmišljala

Neda iz Greh njene majke na porođaju preživela pakao

Poznata glumica Ivana Jovanović  zabeležila je nekoliko zapaženih uloga u srpskim filmovima i serijama. Igrala je u u filmovima “Rat uživo”, “Mrtav ‘ladan” i “Vir”, kao i u seriji “Nepobedivo srce”. Međutim, definitivno najviše simpatija pobrala je kao Neda u “Grehu njene majke”, seriji Zdravka Šotre koja je emitovana krajem 2009. i početkom 2010. godine. Neda iz Greh njene majke pridobila je simpatije svojom ljupkošću i naivnošću.

Neda iz Greh njene majke

Printscreen

Ipak, nakon što je sve osvojila ulogom Nede, Ivana je iznenada nestala sa scene, da bismo posle izvesnog vremena saznali da je izgradila život na drugoj strani Atlantskog okeana. Ona već neko vreme živi u Americi, gde se ne bavi glumom, a poslednje što je poznato medijima o njenoj karijeri jeste da se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Pročitajte Svet joj se obrnuo naglavačke, partner je ostavio zauvek – Snežanina tuga jača od života

Ivana je tokom života u Srbiji retko davala u intervjue, a u jednom od njih osvrnula se na rođenje svog sina Viktora. Ovaj predivan trenutak obeležila je i teška trauma kroz koju je Ivana prošla jer je, kako je ispričala, povređena na porođaju.

Neda iz Greh njene majke

Printscreen

– Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije – ispričala je glumica za “Story” pre nekoliko godina.

Pročitajte: Kalina Kovačević preživela pakao na porođaju – Gledala sam smrti u oči 

Kako je objasnila, oporavak je trajao dugo, ali je ona zadržala optimizam. Međutim, tada je istakla da nije spremna za još jednu trudnoću, budući da je na porođaju doživela takvu povredu.

– Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju – rekla je Ivana.

Ona sa sinom Viktorom trenutno živi u Los Anđelesu, a svoj život opisuje bajkovito.

Neda iz Greh njene majke

Facebook

 

AUTOR: SVET

FOTO: PROMO, YOUTUBEPRINTSCREEN