Nedeljni horoskop
Svet

September 6, 2023 13:00

By

Nedeljni horoskop do 11. septembra predviđa promene koje će vas izuti iz cipela, čak i veliki dobitak

Nedeljni  horoskop do 11. septembra godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop za septembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Sreda i petak vrlo značajni za finansije. Imate problem sa mlađim saradnicima i morate da ih slušate nekada šta žele i na koji način mogu da pokažu svoju kreativnost, znanje i sposobnost. Ponekad i vaša lična tvrdoglavost mogu da doprinesu neslaganju na poslu i gubitku snage i elana. Sarađujte sa znacima koji imaju jaku fizičku energiju, Bik, Škorpija. Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvetie sebi i svojim emocijama. Čuvajte zdravlje.

 

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 11. septembra pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Slobodni Bikovi imaju susret na poslu sa slobodnim Jarcem. Oni koji su u braku razmišljaju o svojim postupcima pre i u toku braka. Nije potrebno da tražite greške. Ne postavljajte sebi visoke kriterijume emotivnosti. Poslovno je potrebno da se više bavite svojim radom, jer vam je novac preko potreban. Vi ste neko ko može da napravi pravu revoluciju u onome što radite. Budite dosledni sebi i svojim idejama. Menjate način života.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Ako ste u vezi ili braku, imate period koji je dobar i možete biti spokojni oko toga. Morate ponekad da se okrenete i partnerovim željama i zahtevima. Blizanci znaju da bude vrlo surovi kada su želje partnera u pitanju. Poslovno ste na nekoj manjoj prekretnici. Imate partnere koji nisu pouzdani i morate da se okrenete sebi i svojoj intuiciji. Novac od četvrtka. Saradnja sa Devicom i Bikom. Zdravlje je dosta dobro.

RAK

Horoskopski znak Rak

Dobro se osećate, posebno kada razmišljate o poslu i novitetima koji su pred vama. Vreme vam ide jako brzo. Niste ponekad u stanju da ga uhvatite i smirite. Posla preko glave. Imate nadređene koju su veoma operativan tim a vama upravo takvi ljudi odgovaraju. Imaćete posla previše od utorka pa računajte na dobitak ili povišicu. Sarađujte isključuvo sa Lavom ili osobom iz znaka Ovan bilo kog pola. Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera. Zdravlje vam je dosta dobro tokom nedelje.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Tražite nove saradnike, nove poslove koji mogu da se projektuju u realan život. Niko nema ono što Vi imate a to je osećaj za dobar posao – procena je najvažnija za vas. Novac vam stiže preko osobe rođene u znaku Ovan. Sa tim sazvežđem imate jednu posebni interakciju. Verovatno će se pretvoriti i u ljubav, posebno ako ste slobodni. Ako ste u braku imate pored sebe partnera koji vas razume i nije neko ko ne zna šta hoće. Počnite da verujete osobi pored vas. Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promene vremena. Velika nervoza.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Ovo je period dobar za vlasnike firmi, radnji, manjih trgovinsih radnji. Oni koji se bave intelektualnim radom moraju da povedu računa posebno pred kraj nedelje i vikend jer imaju opasnost od saradnika koji nisu dobronamerni. Device koje rade poslove javnosti imaju dobar aspekat za zaradu tokom vikenda i saradnju sa Ovnom ili Vagom. Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija. Morate da povedete računa oko zdravlja.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Glavna preokupacija tokom ove nedelje jeste posvećenost privatnom poslu. Oni koji planiraju rad u kući mogu da ostave po strani, biće prilika. Novac očekujte od Vodolije ili Bika. Možete očekivati od jednog Škorpijona da vam traži pozajmicu. Male nesuglasice između vas i osobe koju volite neće smetati u daljoj komunikaciji i napretku vaše veze. Slobodne Vage prolazi period pun temperamenta i dinamike. Zdravstveno bi bilo poželjno da razmišljate na pozitivan način.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Postoji mogućnost da dođete u manji sukob sa sardnicima ili da imate nerazumevanje oko nekog poslovnog projekta. Vi imate jaku intuiciju kao znak pored Raka, Ribe ali ovog puta ste pomalo i preterali oko izdavanja naredbi. Pokušajte da shvatite saradnike oko sebe i usvojite njihov životni stil rada. Oni koji su u vezi imaju tajni susret a Škorpije u braku će obradovati partnera nekim zanimljivim izlaskom. Slobodni traže strast pa će se naći u zagrljaju jednog dominatnog Jarca i jedne senzibilne Device. Možete vas pratiti problem sa srcem.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Sredina nedelje povoljna za novac i otvaranje novog posla ili projekta. Saradnja sa Devicom ili Bikom vam može pomoći. Dobru komunikaciju imate sa Vodolijom. Krećite se ili pravite poslovne aranžmane daleko od mesta stanovanja. Strelci koji nisu zaposleni mogu da rade poslove edukacije dece, sportski trener. U ljubavi vi ste romantik. Imaćete odličnu nedelju posebno kada je erotika u pitanju. Jedna Vaga vam se sviđa. Oni u braku moraju da se posvete deci, kući, porodici. Čuvajte se raznih upala.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Potrebne su vam ideje i plan kako da se organizujete. Malo ste stali ove nedelje. Nije strašno jer ste veoma jaki i sigurno je da ćete uznapredovati i imati već plan za koji dan šta dalje. Sarađujte sa ženskim Ovnovima i muškim Strelčevima. Novac od utorka. Emotivno se delite na dva tipaznaka. Oni koji vole drušvo, izlaske i oni drugi koji misle o stabilnom braku i dobrom statusu. Poboljšajte zdravlje fizičkim vežbama.

Nedeljni horoskop za septembar za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Novac vam je problem tokom nedelje. Teško zarađujete. Čak imate i krize, razmišljate na jedan loš način. Neprijatelji vas stalno vrebaju, ali vi ste suviše inteligentni i nećete dozvoliti da se povedete niskim mislima i delima. Kao i uvek budite iznad svih u svom elementu. Emotivno muška Vodolija imaće problem sa ženom Bik. Slobodni mogu očekivati dobar provod i mnogo udvarača. Čuvajte svoje telo. Osetljiv deo su noge, butna kost, posebno šake.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Svaki dan po malo imaćete dosta novca. Vredni ste i štedite. Niste raspoloženi za neke projekte koji su sitna zanimacija za vas. Volite ozbiljne i velike poslove. Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Emotivno ste u ljubavi sa jednom osobom iz znaka Rak. Možete da budete okrenuti i samoći u nekom momentu ali vam se savetuje da što više vremena provedete u društvu. Zdravstveno pazite na utrošak energije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Darka Cvetković

FOTO: Pexels