Nedeljni  horoskop
Svet

12 септембра, 2023 13:03

By

Nedeljni horoskop do 18. septembra predviđa turbulencije i u poslovnom i u ljubavnom životu

Nedeljni  horoskop do 11. septembra godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop za septembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Opterećenost poslom, radnim zadacima daće potrebu da se krećete više nego obično. Zato morate voditi računa o svojim fizičkim kapacitetima koje pružate. Imate problem sa mlađim saradnicima i morate da ih slušate nekada šta žele i na koji način mogu da pokažu svoju kreativnost, znanje i sposobnost. Ponekad i vaša lična tvrdoglavost može da doprinese neslaganju na poslu i gubitku snage i elana. Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvetie sebi i svojim emocijama. Čuvajte zdravlje.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 18. septembra pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Bikovi imaju susret na poslu sa slobodnim Lavom. Oni koji su u braku razmišljaju o svojim postupcima pre i u toku braka. Nije potrebno da tražite greške. Ne postavljajte sebi visoke kriterijume emotivnosti. Poslovno je potrebno da se više bavite svojim radom, jer vam je novac preko potreban. Vi ste neko ko može da napravi pravu revoluciju u onome što radite. Budite dosledni sebi i svojim idejama. Menjate način života, ishrane, razmišljanja…

 

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Ako ste u vezi ili braku, imate period koji je dobar i možete biti spokojni oko toga. Morate ponekad da se okrenete i partnerovim željama i zahtevima. Blizanac zna da bude vrlo hladan kada su želje partnera u pitanju. Poslovno ste na nekoj manjoj prekretnici. Imate partnere koji nisu pouzdani i morate da se okrenete sebi i svojoj intuiciji. Novac od ponedeljka. Saradnja sa Devicom i Bikom. Zdravlje je dosta dobro, ali ne trošite se bespotrebno.

RAK

Horoskopski znak Rak

Imate nadređene koju su veoma operativan tim a vama upravo takvi ljudi odgovaraju. Imaćete posla previše od ponedeljka pa računajte na dobitak ili povišicu. Sarađujte isključuvo sa Lavom ili osobom iz znaka Ovan bilo kog pola. Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera. Zdravlje vam je dosta dobro tokom nedelje.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Tražite nov posao, nove ljude da vas podignu i vrate u pravu poslovnu formu. Novac vam stiže preko osobe rođene u znaku Bika. Sa tim sazvežđem imate jednu posebni interakciju. Verovatno će se pretvoriti i u ljubav, posebno ako ste slobodni. Ako ste u braku imate pored sebe partnera koji vas razume i nije neko ko ne zna šta hoće. Počnite da verujete osobi pored vas. Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promene vremena. Velika nervoza.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Oni koji se bave intelektualnim radom moraju da povedu računa posebno za vikend i od nedelje, jer imaju opasnost od saradnika koji nisu dobronamerni. Device koje rade poslove medija imaju dobar aspekat za zaradu tokom vikenda i saradnju sa Vagom. Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak. Morate da povedete računa oko zdravlja. Niste osoba koja je neodgovorna ali zaboravljate. Problem tokom nedelje je želudac.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Oni koji planiraju rad u kući mogu da se pokrenu bez rezerve, biće prilika odličnih za zaradu. Novac očekujte od Vodolije ili Bika. Možete očekivati od jednog Škorpiona da vam traži pozajmicu. Male nesuglasice između vas i osobe koju volite neće smetati u daljoj komunikaciji i napretku vaše veze. Slobodne Vage imaju period pun temperamenta i dinamike. Zdravstveno bi bilo poželjno da razmišljate na pozitivan način.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Manji sukob sa sardnicima ili imate nerazumevanje oko nekog poslovnog projekta. Vi imate jaku intuiciju kao znak pored Raka, Ribe, ali ovog puta ste pomalo i preterali oko izdavanja naredbi. Pokušajte da shvatite saradnike oko sebe i usvojite njihov životni stil rada. Oni koji su u vezi imaju tajni susret, a Škorpije u braku će obradovati partnera nekim zanimljivim poklonom. Slobodni traže strast pa će se naći u zagrljaju jednog dominatnog Jarca i jedne senzibilne Vage. Možete vas pratiti problem sa pritiskom.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Sredina nedelje povoljna za novac i otvaranje novog posla ili projekta. Saradnja sa Devicom ili Rakom vam može pomoći. Dobru komunikaciju imate sa Vodolijom. Krećite se ili pravite poslovne aranžmane daleko od mesta stanovanja. Oni koji nisu zaposleni mogu da rade poslove edukacije dece, sportski trener. U ljubavi ste strastveni. Imaćete odličnu nedelju posebno kada je erotika u pitanju. Jedna Škorpija vam ne da mira. Oni u braku moraju da se posvete deci, kući, porodici. Čuvajte se kašlja, grlo osetljivo.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Potrebne su vam ideje i plan kako da se organizujete. Malo ste stali. Nije strašno jer ste veoma jaki i sigurno je da ćete uznapredovati i imati već plan za koji dan šta dalje. Sarađujte sa ženskim Blizancima i muškim Lavom. Novac od vikenda. Emotivno se delite na dva tipa znaka. Oni koji vole drušvo, izlaske i oni drugi koji sanjare. San možete da imate sa nekim Rakom ili Ribama. Pokrenite se, život je pred Vama. Poboljšajte zdravlje vitaminima.

Nedeljni horoskop za septembar za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Novac vam nije problem tokom nedelje. Dobro zarađujete. Čak imate i podršku, razmišljate na jedan dobar način. Čekate poziv iz jedne zapadne zemlje sa kojom možete da sarađujete. Ali često vas neprijatelji vrebaju. Vi ste suviše inteligentni i nećete dozvoliti da se povedete niskim mislima i delima. Kao i uvek budite iznad svih. Emotivno muška Vodolija imaće problem sa ženom Bik. Slobodna Vodolija može da očekuje dobar provod i mnogo udvarača. Čuvajte svoje telo. Osetljiv deo su noge, zadnja loža.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Vi ste izuzetno kreativnu i suptilno biće, pa će svaki posao da pretvorite u magiju boja, muzike, mašte. Niste raspoloženi za neke projekte koji su sitna zanimacija za vas. Volite ozbiljne i velike projekte. Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Emotivno ste u ljubavi sa jednom osobom iz znaka Rak. Možete da budete okrenuti i samoći u nekom momentu ali vam se savetuje da što više vremena provedete u društvu. Zdravstveno pazite na energiju, iscrpljenost.

 

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: PEXELS