Nedeljni horoskop do 20. maja 2024. godine svet novine svet portal
Svet

May 13, 2024 16:15

By

Nedeljni horoskop do 20. maja: Vreme je za iskrene razgovore i pokazivanje zahvalnosti i poštovanja

Nedeljni horoskop do 20. maja 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 20. maja koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Morate imate pravi uvid u ono što radite i koliko vam je to nešto bitno. Merkur koji je danas naputio retro senku, kreće direktno, daće olakšanje kada je sticanje novca u pitanju. Nećete biti opterećeni, imaćete i bolju komunikaciju sa svojom radnom okolinom. Emtivni život teče nekim svojim uobčajenim tokom koji je vama sasvim zadovoljavajući. Posebno ste vezani za osobu iz znaka Bik koja može da vam pruži svu lepotu i nežnost. Ojačajte imuni sistem. Problem sa želucem.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 20. maja pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Vi ćete imati nedelju u kojoj morate mnogo toga da uradite sami bez ičije pomoći. Osoba iz znaka Škorpije neće moći da vam izazđe u susret oko finansijske omoći što će vas dodatno razočarati ali ne i stopirati u nekim daljim planovoma. Bik počinje da otvara novo poslovno poglavlje o kome će se tek pričati. Emotivni život je bolji od poslovnog. Imate putovanje u drugu državu, verovatno komšiluk, gde vas očekuje lep provod i mnogi nežnosti sa jednim suptilnim Rakom. Bik u braku ove nedelje ima razgovor sa partnerom oko finansija. Potrebno vam je opuštanje.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Kao i uvek bićete raspoloženi da nešto promenite na bolje. Vaš vladar Merkur takođe kreće direktno i možete da računate na bolje poslovne ponude koje su vam bile nedostupne u predhodnim danima, nedeljama. Blizanci ovog puta imaju zahtevne ponude, gde se traži ogromno znanje, inteligencija a opet moć mogu steći uz pomoć jakih i dobrih saradnika. Emotivni život je bolji i samim tim ćete napredovati u ljubavi ukoliko ste sami. Otvara vam se veza sa Bikom, Rakom ili Jarcem. Svako od njih ima nešto u sebi što vas privlači. Držite se preventive kada je zdravlje u pitanju.

RAK

Horoskopski znak Rak

Vaš vladar Mesec da se prijatno osećate na radnom mestu, posebno ako imate svoj biznis. Nećete imati nekih problema većih. Kako dani idu, tako će se vama otvarati vrata dobrih poslova. Dobro bi bilo da sve odmah presečete nekim radikalnim odlukama. Podršku imate od Škorpije, drugog Raka ili Bika. Ljubavni život vam počinje vezom koju ste očekivali dugo. Raspoloženi ste posle dugog perioda tako da možete očekivati mir i sreću u braku, isto tako ako ste usamljeni onda veza sa Blizancima će vas oraspoložiti i pokrenuti najdublje moguće. Mislite na svoju telesnu težinu.

Nedeljni horoskop do 20. maja donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Sa lakoćom, brzinom razmišljanja ćete sebi razrešiti neke probleme koje ste imali od ranije. Lav ima period uspeha u karijeri i treba da prati sebe i svoja unutrašnja osećanja. Raspoloženje vam raste i za ostvarenje nove ljubavne veze. Sa velikim oduševljenjem ćete uspeti da se spojite sa osobom iz vazdušnog znaka koja vas razume pre svega ali i zna da ste neko kome treba velika pažnja. Bračni partner, takođe, zna da isprati vaše želje. U odličnoj ste fizičkom formi i nastavite sa zdravim životom.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Device baš kao i Blizanci će da odahnu jer vaš vladar Merkur kreće direktno, samim tim pokrenućete nove ideje a jedna od tih je veza sa inostranstvom. Poslovna vezanost za osobu iz znaka Bik daće jedan poseban akcenat na vaš rad i vašu karijeru u budućnosti. Skloni ste da se okrenete novim pravcima u poslovanju ili totalno promenite delatnost što ne bi bilo ništa novo za ovo sazvežđe. Emotivni život vam je vezan za jednu ambicioznu osobu koja će sve učiniti za vas. U vaš organizam unosite što više zeleno voće i povrće.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Konačno ćete uspeti da se izvučete iz problema koji vas muči duži period. Vaga ima svoj cilj i nije joj teško da se pokrene, samo da dobije što naumi. Venera kao vaš vladar je i dalje u znaku Bik, tražiće veliku upornost, istrajnost u nameri, gde nebiste smeli da popustite. Osmo polje nasleđa, velikih kompanija, naglašeno, moraćete da prihvatiti mnoge predloge drugih, koliko god da mislite da nisu u pravu. Rezultat će svakako biti pozitivan. Sa partnerom ste u dobrim odnosima. Vage koje traže novu ljubav, neće moći da izaberu između Bika ili Blizanaca. Skloniste prehladama, čuvajte se.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 20. maja, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Škorpijoni moraju da kontrolišu svoja osećanja. Ako vam se jezik ,,odveže”, onda to može biti vrlo neugodno za sve oko vas, pa i za nadređne ukoliko ste radnik u nekoj firmi. Tada više kod vas ne postoji prvi ili drugi, svi su vam isti. Da bi izbegli loše situacije, pokušajte da se povučete ili pustite fleksibilnije osobe sa kojima radite da završe ono to vama teško pada. Emotivni život vam ide u smeru novih poznanstava.  sa osobom iz znaka Strelac ili Jarac mogu vam promeniti život i učiniti od vas radosniju osobu. Zdravlje vam je osetljivo, vitamini bi prijali.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Planovi, ideje, putovanja su nešto što je neizbežno za ovaj znak. Strelčeve ideje mogu da iskoriste i drugi ali vi ste znak koji odlično zna kako da unovči ono što je pred njim. Bolji ste od svih pa i od nadređenih. Pomažete drugima u nevolji, posebno finansijski. Ljubavni život je obojen strašću sa osobama iz znaka Ovan, Bik, a ako ste u braku morate da povedete računa koliko vremena provodite kući sa partnerom, jer često znate da se prepustite slobodnom životu. Potrebna vam je bolja kondicija tela, koncentracija.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Jarčevi tokom sedmice moraju više da brinu o svom privatnom poslovanju. Niste još uvek shvatili da ste na poziciji koja život znači. Morate da promenite stav, stara ubeđenja. Pomoć tražite od Vodolije, ona će vam približiti budućnost svojim shvatanjem stvarnosti i realnosti. Emotivni život vam je bolji. Poželećete da proširite porodicu ili da kupite neku veću nekretninu. Jarčevima koji žele da uđu u ozbiljnu vezu sada je pravo vreme da to iskuse. Nećete se sklanjati od obaveza kuće, dece, standardnih poslova. Zdravstveno ste dobro, vodite računa o svemu.

Nedeljni horoskop do 20. maja za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Umor vas stiže od mnogo obaveza kojih imate duži period. Najvažniji deo koji vam predstavlja opterećenje nije novac ili kolika je zarada već sam odnos u kolektivu. Situacija koju morate da rešite je upravo ta, pokažete strpljenje i razumevanje za sve oko vas. Emotivni život koji vodite je zanimljiv posebno za one koji gledaju sa strane. Oni vide sreću, zabavu, zadovoljstvo dok vi ne vidite tako. Još uvek ste u fazi da preispitujete svoja osećanja, koliko zaista želite da ostanete u toj vezi ili braku u kome ste sada. Vodolija koja traži ljubav može da otputuje negde na kratko i tamo će sebi naći sreću. Problemi sa vidom su česti, posvetite se lečenju.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Budite spremni u sredu ili četvrtak kako biste napravili dobar poslovni razgovor, potpisali ugovore koji će vam dalje značiti. Radićete na novim projektima. Ribe koje su slobodne imaju tokom nedelje susret sa jednom Vagom. Ta je osoba previše ambiciozna, ne voli vezivanja u ljubavi, voli slobodu. Zapravo ne želi neko preveliko angažovanje, sem strasti. Teško ćete prihvatiti takvu vezu ali ipak kao da srljate u tako nešto. Pritisak vam naglo skače.

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels