nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine svet novine svet portal
Svet

April 15, 2024 15:45

By

Nedeljni horoskop do 22. aprila: Škorpije svoju kreativnost ispoljavaju uz pomoć dva znaka, Bikovi će osetiti emotivnu krizu

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 22. aprila koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Saradnici često prave probleme. Okrenite se sebi i svojim unutrašnjim emocijama da biste napravili konačnu odluku i ne napuštajte projekat koji je trenutno dobro aspektovan. Sarađujte sa osobama koje brzo misle, rade. Škorpija ili Bik vam mogu pomoći oko zarade. Ovan koji je u dužoj vezi, braku, sprema se za lep odmor koji je potreban kao opuštanje od stresne svakodnevnice. Slobodan Ovan izabraće nekog za zabavu, manje razmišlja o nekim snažnim i stabilnim emocijama. Osetljiv je urogenitalni trakt.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 22. aprila pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Ako budete ležerni i previše opušteni nećete imati uspeha u toku nedelje. Sarađujte sa znakovima koji vam unose optimizam kao što je Strelac ili Lav. Oni su puni energije i dobre unutrašnje vibracije što svakako može da pogura vaše ideje o dobrom poslovanju. Novac očekujte postepeno iz dana u dan. Manja emotivna kriza sledi u naredna tri dana, posebno ako ste sami. Ako ste u braku onda ste srećna osoba. Partner vam pruža sva zadovoljstva ovog sveta. Više sporta, šetnje, kretanja se preporučuje.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Blizanci koji rade u velikim kompanijama nisu raspoloženi za dosadne poslove vođenje knjiga ili ponovno pregovaranje sa klijentima koje je teško ubediti u njihovo dobro poslovanje. Blizanci koji započinju nov posao misle da bi bilo dobro da vode posao koji će biti prepoznatljiv za mnoge. Brza zarada, zabava ili putovanja. Imate dobru strategiju zavođenja. Posebno ako ste se ustremili na jednu Devicu. Ona će sigurno biti zadovoljna sa vama. Ukoliko ste u braku, manje razmišljajte o tajnim vezama. Bolji imuno sistem imate tokom nedelje.

RAK

Horoskopski znak Rak

Muški Rak može svoju sreću da pronađe u ljubavi sa ženom Jarac. Ona je stabilna i zna da kanališe njegovu rasejanost i zbunjenost. Ako planira da radi neki privatan posao neka se opredeli za poslove trgovine jer oboje znate da dobro reklamirate svoje proizvode. Ukoliko ste odlučili da smanjite tenziju na već postojećem radnom mestu moraćete da se potrudite više jer svi oko vas nemaju strpljenje, a novac im je uvek izgovor za nedostatak entuzijazma. Imate dovoljno energije za dobro zdravlje.

Nedeljni horoskop do 22. aprila donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Dobra zarada je pred vama. Što više budete imali saradnike koji su vezani za poslove komunikacija možete očekivati bolju zaradu. Nadahnuće je uvek presudno da biste bili efikasni. Vaša euforičnost zbog posla može da vam naruši ljubavni život ili da vam poboljša. Zavisi kako usmerite energiju. Ako ste u braku ili vezi partner nije preterano zadovoljan vašim hladnim ponašanjem. Umete vi to bolje, kad hoćete. Opustite se i prepustite emocijama. Ako ste sami onda je bolje da se družite više sa vodenim znakovima poput Raka ili Ribe koji će vam pokazati put emocija. Osetljivi ste na pritisak.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Spremni ste da se bavite poslovima koji zahtevaju veliku odgovornost. Vi ste pravi iscelitelj i sigurno je da ćete biti u mogućnosti da se istaknete na nekom velikom projektu. Važno je da budete spremni u četvrtak ili petak kako biste napravili dobar poslovni razgovor, potpisali ugovore koji će vam dalje značiti. Osoba koja vam se dopada više polaže na materijanim osnovama. Nije bitna emotivnost ili iskrenost u ljubavi. Pomalo ste deprimirani zbog toga, ali znate da se izborite sa nekim ko nije vredan vas. Čuvajte zdravlje, previše ste osetljivi.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Baš te perekcionista. Mnogi vas hvale, ali ne misle tako. Pomalo su zavidni. Ali vi kao svaka Vaga ne marite za to i idete dalje, svojim putem. Ostali znaci zodijaka teško da mogu da vam odgovore na zahteve koje imate. Novac očekujte četvrtak ili petak. Partner je ponekad uznemiren zbog vašeg preteranog angažovanja na poslu ali i on je svestan da vi to najbolje radite, zbog toga se ne meša. Pokušajte da ipak malo više pažnju skrenete na voljeno biće. Dobar odnos sa Vodolijom ukoliko ste sami. Čuvajte se prehlade stomaka.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 22. aprila, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Novac vam je važan radi ulaganja u nove poslovne projekte. Očekujte finansije od kraja nedelje. Volite i tražite, pre svega, nove poslovne ideje, trendove. Kreativnost svoju projektujete zajedno sa Bikom ili Vagom koja vam posebno zrači. Kroz emotivan period možete biti veoma otvoreni za strast i tajne ljubavne veze, kako god bili slobodni ili zauzeti. Škorpijoni koji idu na put upoznaće nekog ko voli avanturistički život, pun uzbuđenja. Budite iskreni i uživajte u životu- poručuju mudru ljudi. Vama može samo finansijska nestabilnost da pokvari zdravlje u principu ste dobro.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Prepustite se saradnji sa osobom iz znaka Vage ili Bik. Oni će vas povezati sa značajnim osobama koji imaju izvestan autoritet u oblasti posla koj  vama treba. Vi ste uvek nekako vezani za poslove koji iziskuju putovanje, inostranstvo pa ćete sreću naći u zemljama koje su bliske našem regionu. U ljubavi ste srećni, imate dobar brak u kom uživate potpuno. Ukoliko ste sami onda ćete opet imati sreće jer je jedan Jarac jako zainteresovan za vas iako vam to izgleda nestvarno. Izađite negde u prirodu ili neki dobar klub koji će vas opustiti. Nikako preterani rad. Čuvajte svoju kičmu.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Vi niste tip koji voli da gubi vreme, pa ćete ove nedelje biti veoma angažovani, posebno ako započinjete neke nove poslove. Ideja je previše a za sada bi bilo dobro da radite nešto vezano za decu, edukaciju, zabavu. Dobro se osećate emotivno. Zapravo, kada imate dobar posao i novac onda imate volju i za ljubav. Jedan Blizanac ne može da živi bez vas. To vas čini opuštenijim i sigurnijim u sebe. Ako ste u braku, vezi onda se usmerite na kuću. Zdravlje vam je povezano sa grlom, sinusima.

Nedeljni horoskop do 22. aprila za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Volite promenu ali budite usmereni na razne uspone i padove u poslovanju. Dobra energija vas očekuje oko vikenda pa iskoristite poslovne  veze i ideje. Ako ulažete novac, dobro razmislite pre nego se okrenete davanju u nešto što vam nije baš tako jasno i blisko. Ljubav sa Rakom, Ribama ili Devicom menja vaš život. Emocije su vam sve na svetu i potrudićete se maksimalno na tom polju kako bi zadivili bar jednog od njih. Ako ste u braku onda poklonite partneru nešto, da imate bolje raspoloženje. Vežbajte, putujte, krećite se više.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Možete biti neuspešni u nekoj komunikaciji sa drugima. Ali kako ste osoba koja poseduje maštu imaginaciju, snaćićete se i bolje nego zamislite. Ako radite poslove koji traže iscrpno istraživanje na polju medicine, onda očekujte odlične rezultate. U ljubavi ste sa osobom koja je ambiciozna. Misli na svoj ugled, popularnost. Vama to prija do nekog momenta. Ukoliko se ne posveti vašoj vezi od vas neće ostati mnogo. Ako ste usamljeni jedan Škorpijon može da vam pruži svu emociju ovog sveta. Koristite čajeve, prirodno lečenje u svom ozdravljenju.

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels