Nedeljni horoskop do 25. septembra
Svet

18 септембра, 2023 15:45

By

Nedeljni horoskop do 25. septembra: Na pomolu nove poslovne ponude, ljubavi ali i razočarenja u bliske ljude

Nedeljni  horoskop do 25. septembra godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop za septembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Možda bi trebali da uložite novac u posao koji ima vezanost za izgradnju ili nekretnine. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Ako budete mudri imaćete naklonost mnogih kolega, saradnika koji su oko vas, koji mogu da vam pomognu ili daju nove ideje. Dobra zarada sa Lavom ili Blizancima. Dosta dobra nedelja za sardnju i zaradu. Emotivno imate odličnu ljubavnu nedelju punu sreće i lepih događanja. Oni koji su u braku imaće manje rasprave sa voljenom osobom. Zdravstveno ste dobro u principu, raspoloženi ste.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 25. septembra pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Da li ćete uspeti, to samo vi znate. Dosta toga zavisi od vas. Imate promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada. Mislite na dobru zaradu na svakom projektu koji radite. Dobro bi bilo od nedelje da se više aktivirate. Emotivno razmišljate o ljubavi i to novoj. Želite promenu. Poznanstvo sa harizmatičnim Lavom. Bik u braku mora više da se posveti partneru. Previše ste zatvoreni. Nervoza vas prati.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Posvećenost radu, poslu, idejama zahvalite vašoj dobroj mentalnoj energiji. Radite vredno i mnogi nisu sposobni bez vas da bilo šta urade. Saradnja sa Ribama odlična. Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. Osećaj sigurnosti jak. Možda i upadnete neplanirano u neku tajnu vezu. Zdravlje vam je bolje od predhodne nedelje.

RAK

Horoskopski znak Rak

Imate veliku spretnost, misli, tela, mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste sposobni u svom poslu. Dobro zarađujete tokom nedelje. Možete imati veća privatna ulaganja u privatan deo posla ili kuću. Partner je neko ko vam daje sigurnost i zbog njega dosta uspeha imate u životu. Sreća je na vašoj strani. Slobodni Rakovi moraju da se potrude više ukoliko žele ozbiljnu ljubav. Osetljiva vam je koža.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Okrenuti ste budućnosti kao nikad do sada. Razmišljate i radite unapred. Saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma uspešna. Morate da pokrenete nov posao ili da se potrudite da nešto promenite u poslovanju gde ste sada. To će vam doneti bolju zaradu. Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. Ako ste u braku onda dobra nedelja za strast i zabavu sa voljenom osobom. Napetost, nervoza vas često stopiraju.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Odlična nedelja za početak novog posla. Imate sve uslove da uspete. Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. Device koje rade u velikim kompanijama moraju da se angažuju oko novog projekta koji traži celodnevni rad. Emotivno, poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg grada, države u kojoj živite. Device u braku moraju da se okrenu bar razmišljanju na vezu i stabilnost. Dobro se osećate.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Saradnici užurbano rade na svojim projektima a vi ih pratite. Energija je dobra i svi osećaju. Mlađe kolege imaju ideje. Verovatno ćete imati dobar rejting u grupnom delovanju pa će i finansije biti uvećane. Emotivno, površnost je nešto što se ne dopada partneru. Unesite emocije. Slobodne Vage imaju susret sa osobom koja je vezana za umetnost ili sport. Zdravstveno ste osetljivi kroz bolove u donjen delu kičme.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Razmišljate o novoj delatnosti. Mnogi od vas kreću na novi posao. Osećate se dobro u vezi sa tim i nemate nikakvih bojaznosti da nećete uspeti. Novac vam je prioritet tokom nedelje. Emotivno donostite važno ličnu odluku. Pozitivni ste. Verovatno ćete odlučiti da sa partnerom promenite stil života ili stan, kuću u kojoj živite sada. Slobodni Škorpijoni imaju dobru nedelju strasti i uzbuđenja. Zdravstveno imate osećaj kao da ste ponovo rođeni.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Povoljna energija tokom nedelje za novac i zaradu. Rado prihvate izazove. Kupovina, prodaja sve dolazi u obzir. Dobro je da se radite sa Bikom ili Devicom tokom sedmice. Vi i vaš partner imate dobar aspekat da osvojite ceo svet. Ništa za vas nije nemoguće. Ljubav cveta. Slobodni Strelac može da očekuje udvaranje jedne zanimljive Škorpije. Zdravstveno obratiti pažnju na sinuse.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Okrenuti ste budućnosti. Intuicija vam odlično radi. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. Imate sve izglede da se dobro provedete na novim poslovnim projektima. Dobra zarada. Sa partnerom komunikacija je bez histerije i sitnih reči. Verujete u napredak svoje veze. Slobodni Jarčevi imaju susret sa Bikom ili Blizancima. Nemožete da se odlučite. Zdravstveno loš metabolizam. Tinkture mogu biti od pomoći.

Nedeljni horoskop do 25. septembra za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Širokog srce uz osmeh svima se obraćate. Baš je lepo je raditi u vašem prisustvu. Dobra nedelja za sve Vodolije koje rade poslove tehnike ili nekretnine. Planirate unapred. Zaradićete novac. Imate dosta ljubavi. Tražite nekog sa kim bi mogli da to podelite. Svako nađe svoju polovinu. Vodolije u braku imaju dobu energiju sa voljenom osobom. Možda se odvažite na neko zajedničko putovanje. Preopterećena leđa. Gornji deo tela.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Početak je nedelje a vi ste puni energije. Prenosite pozitivnu energiju na saradnike. Posao koji traži preciznost ili kreativnost biće dobar za vas. Ribe u vezi vreme provode zajedno. Izjavljujete ljubav, poljupci, romatično je. Oni koji su usamljeni neće biti dugo ako prihvate ponudu osobe koja je blizu njih. To može biti i neko ko radi sa vama. Zdravstveno, vreme je za kardiologa. Sistematski pregled. Proverite krvnu sliku.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Darka Cvetković

FOTO: Pexels