svet

March 13, 2016 09:00

By

Nema hapšenja: Kristijana Golubovića zaustavila interventna patrola!

kristijan2-1000x1000-660x660

Kristijana Golubovića juče oko 14 časova zaustavila je interventna patrola u beogradskom naselju Kaluđerica.

Nakon kontrole dokumenata i vozila, Kristijan je pušten, piše kurir.rs.

Golubovićev advokat Gvozden Grgur potvrdio je ovu informaciju.

Kristijana je zaustavila policija zbog saobraćajne kontrole. Moj klijent se uputio ka jednom tržnom centru, a nakon toga imao je planirani put u Novi Sad”, izjavio je advokat Grgur i dodao:

“Ranije u toku dana čuo sam se s mojim klijentom. Nema razloga da ga neko hapsi, sve je još u proceduri. Ovo nije ništa neuobičajeno, njega često zaustavljaju“, rekao je Grgur.

Podsetimo, Golubović bi uskoro trebalo da ode na izdržavanje preostale zatvorske kazne od četiri godine zbog prodaje heroina. On je ponovo podneo molbu za odlaganje zbog bolesti majke Milanke.

A dok čeka da sud ovu molbu razmotri, Kristijan je, prenose mediji, odlučio da se malo provede, i to sa svojim advokatom Gvozdenom, a ni manje ni više nego u kafani pobednice Farme 6, Stanije Dobrojević u Novom Sadu.

Od svih mesta koje je mogao da poseti, on je, iznenađujuće, odabrao Novi Sad, gde je svojevremeno podelio novac upravo sa Stanijom. Da ironija bude veća, od svih lokala u gradu, Golubović je posetio kafanu koja je u Stanijinom vlasništvu, a već je poznato da njihov poslednji susret nije završio u prijateljskom raspoloženju. Kako prenosi pink.rs Kristijan je bio na rođendanskoj proslavi njegovog advokata:

Nisam znao da je ovo njeno, ne mogu da verujem”, šokirano je rekao Kristijan kada mu je saopšteno da je u Dobojevićkinom kafiću koja mu se ovoga puta neće pridružiti, jer boravi u Americi.

U iščekivanju robije, on se trudi da svaki trenutak slobode iskoristi na što bolji način, a na pitanje da li bi se pomirio sa Stanijom ako bi ga to spasilo robije, odgovorio je ovako:

Ma kakvi, zahvalio bih joj se”.

AUTOR: svet.rs

FOTO: svet