svet

August 27, 2015 17:47

By

Nema mesta za Bobu: Brena sa drugaricama na novoj jahti

lepa-brena-more
Lepa Brena je ovog leta dala sebi oduška, pa joj izgleda suprug Slobodan Živojinović nije ni potreban za provod.

Dok se u njenoj muzičkoj produkciji uveliko priprema nova sezona takmičenja “Zvezde Granda” i premijerno izdanje “Grandovih zvezdica”, ona se prepustila uživanju na Hrvatskom primorju.

S obzirom na to da godinama tradicionalno krstari sa svojim najboljim prijateljicama, i ovog puta odlučila je da se zabavi onako kako najviše voli. Međutim, zbog njenog provoda najviše je oštećen Boba, kog je zvezda nekadašnje Jugoslavije “oterala” s njihove nove jahte jer nije želela muško društvo.

“Brena ni ove godine nije odustala od krstarenja s drugaricama, samo što sada ima svoj brod. Pre nego što su joj se pridružile Kata, Tanja i Sanja Đorđević, ona je uživala sa saradnicima, Bobom i sinovima, koji su sada ostali na kopnu. One su do sada bile u Opatiji, Rijeci i na Cresu, a kupale su se na udaljenim plažama. Bile su i na plaži Lido, koja im se posebno dopala. Zbog tropskih vrućina ispijale su hladne koktele i uživale u druženju”,  rekao je izvor Kurira.

Brena je iskoristila odmor kako bi prikupila snagu pred novu televizijsku sezonu, a spekuliše se da će od jeseni biti predsednica žirija takmičenja za decu do 15 godina, tako da je čekaju brojne obaveze.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: Facebook