Scandal

18 Oktobra, 2020 14:11

Nenad Pagonis GOES TO HOLLYWOOD!

Da Holivud nije tako daleko, uskoro bi mogao da se uveri i naš proslavljeni sportista Nenad Pagonis.

Vrlo pristojna ponuda!

Naime, kako saznajemo, višestruki šampion Evrope i sveta u kik-boksu i boksu nedavno je dobio ponudu koju sigurno neće moći da odbije, a koja je stigla od jednog američkog filmskog producenta. Kako tvrdi izvor SCANDALA!, Pagonisu je ova vest stigla pre nekoliko dana, a on je bio šokiran kada je pročitao mejl koji je dobio sa konkretnom ponudom.
– Nenad je i te kako poznat i priznat u svetu kao sportista, no nije mu bilo ni na kraj pameti da će jednog dana njegov život biti inspiracija da se o njemu snimi film. Posebno je iznenađen činjenicom da je ponuda stigla od jedne američke produkcije – kaže izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Pagonis (@nenadpagonis) on

– U mejlu koji je dobio navodi se da bi film bio inspirisan njegovim životom, posebno sportskom karijerom, ali i činjenicom da se Nenad bavi pevanjem i da nastupa sa bendom. Cela ta priča snažnog sportiste koji u ringu ostavlja srce i dušu i bori se sa protivnikom, a sa druge strane pokazuje i svoju emotivnost kad se lati mikrofona, bila je inspiracija američkom producentu da kontaktira s njim – otkriva izvor za SCANDAL!
Glavna uloga pripala bi Nenadu, u slučaju da prihvati ponudu.
– S obzirom na to da se Pagonis odlično pokazao u jednom šou-programu, gde je imitirao mnoge javne ličnosti, a da su snimci tih nastupa i te kako postali viralni, producent iz Amerike mu je ponudio da glavnu ulogu u filmu dobije upravo on. Pored toga što bi cela priča bila inspirisana Nenadovim životom, oni smatraju da ne postoji razlog da bilo ko drugi dobije ulogu u filmu osim Pagonisa – kaže naš izvor.

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Pagonis (@nenadpagonis) on

„Nije ovo prva takva ponuda!“

Kako bismo proverili tačnost ove informacije, kontaktirali smo proslavljenog kik-boksera koji nam je rekao:
– Sve to je još uvek neka daleka budućnost. Ovo nije prva ponuda koju sam dobio i o kojoj razmišljam, ali sada imam neke druge prioritete. Drago mi je da se lepe vesti brzo šire – poručio je Pagonis za SCANDAL!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: INSTAGRAM