svet

November 9, 2013 11:01

By

(Ne)očekivani obrt: Bekuta oprostila Mrki prevaru sa ženom!

svet_817_01_25.02.2013_595

Kada se nisu pojavili na snimanju novogodišnjeg programa na Televiziji “Palma plus”, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić pokrenuli su lavinu spekulacija o tome da više nisu u ljubavi zbog fotografija koje su nedavno objavljene, a na kojim su bivši ministar i njegova supruga Dragana uslikani nakon zajedničke večere.

O ovim informacijama pokušali smo da dobijemo komentar najpre od Milutina Mrkonjića, koji je bio na sastanku, a potom i od Ane Bekute, koja je otkrila da je njihova veza jača nego ikada.

“Nemojte da širite glupe spekulacije koje ne mogu da utiču na našu ljubav”, rekla je Ana, koja je najpre otkrila zbog čega Mrkonjić i ona nisu bili u mogućnosti da kao i svake godine ispoštuju svog prijatelja Dragana Markovića Palmu i dođu na snimanje novogodišnjeg programa koje organizuje njegova televizija.

“Ove godine sam zbog ranije preuzetih obaveza bila sprečena da učestvujem u snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini. Žao mi je što sam propustila druženje s kolegama, sjajnu organizaciju i domaćinsku atmosferu koja oduvek krasi Televiziju ‘Palma plus'”, diplomatski je odgovorila Ana, koja nije rekla i gde je za to vreme bio njen emotivni partner Milutin Mrkonjić.

Izvor: Alo