scandal

June 29, 2020 14:00

By

NEOČEKIVANI OBRT! Janjuševa žena ULAZI u ZADRUGU, spremna da napravi DARMAR?!

Na meti medija ovih dana su najviše bili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, čiji odnos ne prestaje da intrigira javnost. Veza oženjenog košarkaša sa rijaliti učesnicom nanosi bol kako Majinoj tako i Janjuševoj porodici. Ali, ovo dvoje uskoro očekuje neprijatno iznenađenje. Kako se šuška, Ena Janjušević, Markova zakonita supruga spremna je da uđe u „Zadrugu” kako bi raščistila račune s njima.

NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA!

Janjuševa supruga Ena, navodno je dobila ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, koje je imao do sada.

“Ena je porodična žena. Ona je uvek bila u senci Janjuša, gajila je ćerkicu Krunu i živela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio? Ušao je pred kamere i sj*bao im život. Umesto lepog života, naneo im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom”, kaže izvor.

“Ona će napraviti haos. Javno će da je osramoti za vek vekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ipak, ovoga puta Ena je rešila da nazad nema. Njoj neradnik više ne treba. Dosta ga je trpela. Propali košarkaš i čovek koji je umesto poštenog rada odabrao da zaradi pare na konto porodične sramote i blama. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo, nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su je obrukali pred celim svetom”, završava navodno izvor.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-ovo-je-razdvojilo-cecu-i-unuka-zeljka-sve-tajne-razgovora-iz-hotela-evo-zasto-marko-hoce-da-ubije-mensura-video/

 

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević